Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara tömegnövelő és szempilla-elválasztó szempillaspirál

5×
Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara tömegnövelő és szempilla-elválasztó szempillaspirál
Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara tömegnövelő és szempilla-elválasztó szempillaspirál
árnyalat 01 Jumbo Jet 9 ml
7 800Ft

86 666,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: CLK1799 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara
Tulajdonságok

Még a finom és színtelen szempillákat is csábítóvá és nagy tömegűvé varázsolhatja. A Clinique Chubby Lash tömegnövelő és szempilla-elválasztó szempillaspirál maximális tömeget ad a szempilláknak, intenzíven telt színt kölcsönöz nekik, és fokozza tekintete drámaiságát. Kímélő összetételének köszönhetően a szempillafesték még az érzékeny szemet sem irritálja, így kontaktlencsét viselők is használhatják.

Tulajdonságai:

  • tömeget és hosszúságot ad a szempilláknak
  • kiemeli a szempillákat és hangsúlyozza a szem természetes szépségét
  • precízen elválasztja egymástól a szempillákat
  • nem tapasztja össze a szempillákat és nem kenődik el
  • kímélően, irritációmentesen szépít
  • nem csomósodik

Alkalmazása:
Vigye fel a szempillafestéket a szempillák tövétől egészen a végükig. A kívánt hatás eléréséhez ismételje meg a felvitelt.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara5