CliniqueBeauty Bauble Set szett (szemre)

1×
Clinique Beauty Bauble Set szett (szemre)
Clinique Beauty Bauble Set szett (szemre)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CLK06454

High Impact™ Mascara szempillaspirál a dús pillákért 3,5 ml + Take the Day Off Makeup Remover for Lips kétfázisú festéklemosó szemre és az ajkakra 50 ml

A szett tartalma:

  • High Impact™ Mascara szempillaspirál a dús pillákért 3,5 ml
  • Take the Day Off Makeup Remover for Lips kétfázisú festéklemosó szemre és az ajkakra 50 ml

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!