Clinique Aromatics Elixir kozmetika szett II. hölgyeknek

Clinique Aromatics Elixir kozmetika szett II. hölgyeknek
Clinique Aromatics Elixir kozmetika szett II. hölgyeknek
30 490Ft

30 490,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CLK06312 | Raktáron

Aromatic Elixir Eau de Parfum hölgyeknek 100 ml + Aromatic Elixir Eau de Parfum hölgyeknek 10 ml + Aromatic Elixir luxus testkrém 75 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Clinique Aromatics Elixir
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Clinique Aromatics Elixir parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

A szett tartalma:

  • Aromatic Elixir Eau de Parfum hölgyeknek 100 ml
  • Aromatic Elixir Eau de Parfum hölgyeknek 10 ml
  • Aromatic Elixir luxus testkrém 75 ml

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, chypre
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique Aromatics Elixir