Clinique 3 Steps

utazási készlet VI.

Clinique 3 Steps utazási készlet VI.
Clinique 3 Steps utazási készlet VI.
utazási készlet VI.
8 690Ft

Kód: CLK0023 | Több mint 20 db a raktáron

tisztító szappan száraz és kombinált bőrre 50 ml + Clarifying Lotion 2 hámlasztó tisztító tonik száraz és kombinált bőrre 100 ml + hidratáló emulzió száraz és kombinált bőrre 30 ml

1
Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
Clinique 3 Steps
utazási készlet VI. | 8 690Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
utazási készlet
Arcbőrtípus
kevert, száraz
Hatás
Hidratálás
Kor
minden korosztálynak

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!