CLEANReserve Collection Skin Eau de Parfum unisex

CLEAN Reserve Collection Skin Eau de Parfum unisex
CLEAN Reserve Collection Skin Eau de Parfum unisex
100 ml
23 730Ft

Raktáron | 23 730,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CLN01296
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Burkolja magát az illatba, mely tökéletesen egybeolvad Önnel és új aláírásaként fog hatni. Az unisex CLEAN Reserve Collection Skin Eau de Parfum már az első beleszagoláskor megnyeri Önt és soha nem lesz vége a meglepetéseknek.

  • a javíthatatlan optimistáknak
  • nők és férfiak számára is

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virág, bergamott, lonc
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília orchidea, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrusfa, só, praliné
Az illat fajtája
virágos, fás, pézsmás

A Clean parfümök minden minimalizmust kedvelő számára a legjobb választást jelentik. A gyakran túldimenzionált és illatösszetevőkkel túltöltött illatok ellenpólusát képviselik. Tisztaság, egyszerűség és komplikációmentesség jellemzi őket. Ezért kombinálhatók egymással, és egyedi kreációk hozhatók velük létre. Minden Clean parfüm előhív valamilyen emléket. Melegségével átjárva olyan kedves élethelyzeteket idéz meg, melyekben jól és csodálatosan érezte magát, boldog volt.

Ráadásul a Clean a valóban első „zöld“ parfümmárkák közé tartozik. Csodálattal adózik a Föld szépségének, és abból merít ihletet. Ezért is elkötelezetten ügyel arra, hogy termékei mindig kíméljék a természetet. A Clean parfümöket így allergiások is használhatják. Semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Üvegcséi újrahasznosított és újrahasznosítható üvegből készülnek.