CLEANReserve Collection Sel Santal Eau de Parfum unisex

CLEAN Reserve Collection Sel Santal Eau de Parfum unisex
CLEAN Reserve Collection Sel Santal Eau de Parfum unisex
100 ml
25 790Ft

Raktáron | 25 790,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CLN01298
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex CLEAN Reserve Collection Sel Santal Eau de Parfum tökéletesen megfelel nőknek és férfiaknak egyaránt, teljesen hagyja megnyilvánulni az Ön személyiségét.

  • fás illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE/PARF&UUML,M, WATER, GLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, CITRAL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, EUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM METABISULFITE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, mandarinfa levél, bergamott, tonik
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, füge, nőszirom, dió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, borostyán, szantálfa, rózsa, styrax
Az illat fajtája
fás

A Clean parfümök minden minimalizmust kedvelő számára a legjobb választást jelentik. A gyakran túldimenzionált és illatösszetevőkkel túltöltött illatok ellenpólusát képviselik. Tisztaság, egyszerűség és komplikációmentesség jellemzi őket. Ezért kombinálhatók egymással, és egyedi kreációk hozhatók velük létre. Minden Clean parfüm előhív valamilyen emléket. Melegségével átjárva olyan kedves élethelyzeteket idéz meg, melyekben jól és csodálatosan érezte magát, boldog volt.

Ráadásul a Clean a valóban első „zöld“ parfümmárkák közé tartozik. Csodálattal adózik a Föld szépségének, és abból merít ihletet. Ezért is elkötelezetten ügyel arra, hogy termékei mindig kíméljék a természetet. A Clean parfümöket így allergiások is használhatják. Semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Üvegcséi újrahasznosított és újrahasznosítható üvegből készülnek.