Skip to main content

ClarisonicBrush Head Sonic Foundation Brush tartalék szónikus fej smink alkalmazásához

Clarisonic Brush Head Sonic Foundation Brush tartalék szónikus fej smink alkalmazásához
Clarisonic Brush Head Sonic Foundation Brush tartalék szónikus fej smink alkalmazásához

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CLS04429

Búcsúzzon el az alapozó ujjal vagy ecsettel történő egyenetlen és hosszadalmas felhordásától. A Clarisonic Sonic Foundation Makeup Brush szónikus fejjel kevesebb mint 60 másodperc alatt felhordhatja az alapozóját!

Az ultra finom szálak gondoskodnak az arcbőr felhordás közbeni komfortérzetéről, még az arc nehezen hozzáférhető helyeire is eljutnak és második bőr hatást eredményeznek. Hibátlan és professzionális lesz a megjelenése.

Tulajdonságai:

  • 1 perc alatt biztosítja az alapozó gyors, pontos és egyenletes felhordását
  • a folyékony, krém és stift alapozókat is gond nélkül felhordja
  • korrektor, arcpirosító és highlighter felhordására is alkalmas
  • az arcvonások kontúrozását és definiálását is lehetővé teszi
  • még a nehezen hozzáférhető helyeken is elfedi az arcbőr hibáit
  • a lehető legkevesebb terméket szívja magába, ezáltal csökkenti a felhasználást

Műszaki adatai:

  • 18 000 mikro mozdulat/perc – lehetővé teszi a gyors és hibátlan eredményt
  • könnyen tisztítható, nem porózus, antimikrobiális sörték
  • minden Clarisonic készülékkel kompatibilis
  • Mia Smart segítségével szinkronizálható

Használata:
Helyezze fel a Foundation Makup Brush fejet a Clarisonic keféjére, és vigye fel az arcára az alapozót, illetve azt a terméket, amit alkalmazni szeretne. Ezután kapcsolja be a készüléket, és gyengéd, körkörös mozdulatokkal dolgozza be a készítményt az arcbőrébe.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
vízállóság

A tökéletes szépség alapja az üde és ragyogó arcbőr. Győződjön meg róla a Clarisonic márka termékeivel, melyek már több millió ügyfélnek segítettek megváltoztatni az arcbőrét. Ugyanis pont a bőrünk az, amit minden nap megmutatunk a világnak.

Amikor 2001-ben egy tudóscsapat úgy döntött, hogy végleg kifognak az eltömődött pórusokon, egy olyan készülék létrehozását tűzték ki célul, ami valóban tökéletesen tisztítja az arcot. Így született meg a Clarisonic arctisztító kefe. A Clarisonic több éves kutatás és fejlesztés után ma egy olyan készülékkel történő szónikus tisztítás lehetőségével állt elő, ami mindössze 60 másodperc leforgása alatt segít javítani az arcbőrt.

A Clarisonic folyamatosan folytatja a fejlesztést. A Clarisonic Mia okos kefe képes közvetlenül alkalmazkodni az arcbőre szükségleteihez. A Clarisonic kefefejek ugyanakkor a feszesítő masszázst is lehetővé teszik, ragyogóvá teszik a szemkörnyéket és segítik az alapozó felhordását. Minden egyes készülék, kefefej és ápolótermék úgy került megalkotásra, hogy az teljesítse a márka küldetését, ami nem más, mint hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.