Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massagerszónikus pótfej a szemkörnyékre masszázs koronggal

Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massager szónikus pótfej a szemkörnyékre masszázs koronggal
Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massager szónikus pótfej a szemkörnyékre masszázs koronggal
23 390Ft

Kód: CLS04420 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massager termékleírás
Tulajdonságok

Napról napra fiatalabb megjelenésű szemkörnyék? Az a 18 000 hűsítő mikromasszázs mozdulat, amire a Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massager szónikus fej képes, gondoskodik arról, hogy tekintete láthatóan ragyogóbb legyen, és szó szerint új életre keljen.

A Clarisonic masszázsfej elősegíti a szemránckrém, illetve szérum jobb felszívódását, visszaadja a bőr elveszett szilárdságát, valamint észrevehetően csökkenti a szemkörnyéki ráncokat és apró vonalakat. A különbséget már 1 hét rendszeres használat után érezni fogja.

Tulajdonságai:

  • akár 6 fokkal is lehűti, nyugtatja és felfrissíti a fáradt arcbőrt
  • 8 hét alatt 10%-kal javítja a szemkontúr feszességét
  • ragyogó és kipihent megjelenést biztosít a szemkörnyéknek
  • 8 hét alatt csökkenti a ráncok és a finom vonalak láthatóságát
  • gyengéden igazodik a szemkörnyék vonalaihoz és kontúrjaihoz
  • bőrgyógyászatilag és szemgyógyászatilag tesztelt

Műszaki adatai:

  • flexibilis, alkalmazkodó forma
  • 2 alumínium tüske
  • minden Clarisonic készülékkel kompatibilis
  • Mia Smart segítségével szinkronizálható

Használata:
Helyezze fel a fejet a Clarisonic keféjére. Vigye fel a szemkörnyéki területre a szemkörnyékápoló szérumot vagy krémet, majd bekapcsolás után vezesse végig körkörös mozdulatokkal a készüléket a szemkörnyéken. Fordítson fokozott figyelmet a szem alatti területre, a szemöldökívre és a szemzugra, ahol a mimikai szarkalábak leginkább jelentkeznek. Mindig mind a két szemkörnyéki területet 10 másodpercig kezelje.
Használat után mossa le folyékony szappannal és vízzel a fejet, majd szárítsa meg egy tiszta törülközővel.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
vízállóság

Clarisonic a márkáról

A tökéletes szépség alapja az üde és ragyogó arcbőr. Győződjön meg róla a Clarisonic márka termékeivel, melyek már több millió ügyfélnek segítettek megváltoztatni az arcbőrét. Ugyanis pont a bőrünk az, amit minden nap megmutatunk a világnak.

Amikor 2001-ben egy tudóscsapat úgy döntött, hogy végleg kifognak az eltömődött pórusokon, egy olyan készülék létrehozását tűzték ki célul, ami valóban tökéletesen tisztítja az arcot. Így született meg a Clarisonic arctisztító kefe. A Clarisonic több éves kutatás és fejlesztés után ma egy olyan készülékkel történő szónikus tisztítás lehetőségével állt elő, ami mindössze 60 másodperc leforgása alatt segít javítani az arcbőrt.

A Clarisonic folyamatosan folytatja a fejlesztést. A Clarisonic Mia okos kefe képes közvetlenül alkalmazkodni az arcbőre szükségleteihez. A Clarisonic kefefejek ugyanakkor a feszesítő masszázst is lehetővé teszik, ragyogóvá teszik a szemkörnyéket és segítik az alapozó felhordását. Minden egyes készülék, kefefej és ápolótermék úgy került megalkotásra, hogy az teljesítse a márka küldetését, ami nem más, mint hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.

Értékelés Clarisonic Brush Head Sonic Awakening Eye Massager