Clarisonic Brush Head Firming MassageCserélhető fejek tisztító keféhez masszázs koronggal

Clarisonic Brush Head Firming Massage Cserélhető fejek tisztító keféhez masszázs koronggal
Clarisonic Brush Head Firming Massage Cserélhető fejek tisztító keféhez masszázs koronggal
33 550Ft

Kód: CLS04408 | Raktáron
1
Szeretnék 10% kedvezményt
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Clarisonic Brush Head Firming Massage termékleírás

Kényeztesse arcbőrét minden nap teljes értékű masszázzsal, mintha kozmetikusnál lenne! A Clarisonic Brush Head Firming Massage masszázsfej tökéletesen megnyugtatja és ellazítja az arcbőrt. A szabadalmaztatott oszcilláló technológia 3 perc alatt akár 27 000 feszesítő hatású mikromozgást végez. Rendszeres használata mellett így az arcbőr láthatóan feszesebbé válik, az arc, a nyak és a dekoltázs körvonalai pedig észrevehetően megemelkednek.

A masszázsfej emellett fokozza a bőrápoló termékek felszívódását is, ezért nagyszerűen kombinálhatja egy bevált hidratálókrémmel vagy egy öregedés elleni éjszakai készítménnyel.

Tulajdonságai:

  • hatékonyan harcol akár 15, a bőröregedésre jellemző tünet ellen
  • gyengéden masszírozza és nyugtatja a bőrt, fokozza feszességét
  • csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését
  • 12 heti használat után már láthatóan csökkenti az öregedés jeleit
  • javítja a bőrápoló készítmények felszívódását
  • megújítja az arc kontúrjait

Műszaki leírás:

  • 27 000 feszesítő hatású, masszírozó mozdulatot végez 1 használat során
  • arcra, nyakra és dekoltázsra használható
  • naponta 2× használva a fej cserélését jelző fény 6 hónap után gyullad ki
  • a Clarisonic Mia Smart és a Smart Profile Uplift készülékekkel kompatibilis

Használata:
Használja rendszeresen, minden reggel és este. Helyezze a fejet Clarisonic tisztítókeféjére. Az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére felviheti kedvenc öregedés elleni krémjét is. A masszázst kezdje a nyakon, folytassa az áll területén, majd haladjon a homlok irányába. A készülék 3 perces masszázsra van programozva.

Clarisonic a márkáról

A tökéletes szépség alapja az üde és ragyogó arcbőr. Győződjön meg róla a Clarisonic márka termékeivel, melyek már több millió ügyfélnek segítettek megváltoztatni az arcbőrét. Ugyanis pont a bőrünk az, amit minden nap megmutatunk a világnak.

Amikor 2001-ben egy tudóscsapat úgy döntött, hogy végleg kifognak az eltömődött pórusokon, egy olyan készülék létrehozását tűzték ki célul, ami valóban tökéletesen tisztítja az arcot. Így született meg a Clarisonic arctisztító kefe. A Clarisonic több éves kutatás és fejlesztés után ma egy olyan készülékkel történő szónikus tisztítás lehetőségével állt elő, ami mindössze 60 másodperc leforgása alatt segít javítani az arcbőrt.

A Clarisonic folyamatosan folytatja a fejlesztést. A Clarisonic Mia okos kefe képes közvetlenül alkalmazkodni az arcbőre szükségleteihez. A Clarisonic kefefejek ugyanakkor a feszesítő masszázst is lehetővé teszik, ragyogóvá teszik a szemkörnyéket és segítik az alapozó felhordását. Minden egyes készülék, kefefej és ápolótermék úgy került megalkotásra, hogy az teljesítse a márka küldetését, ami nem más, mint hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.

Értékelés Clarisonic Brush Head Firming Massage