Clarisonic Brush Heads Deep PoreCserélhető fejek tisztító keféhez mélytisztításhoz

Clarisonic Brush Heads Deep Pore Cserélhető fejek tisztító keféhez mélytisztításhoz
Clarisonic Brush Heads Deep Pore Cserélhető fejek tisztító keféhez mélytisztításhoz

Kód: CLS04406 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Clarisonic Brush Heads Deep Pore termékleírás

Érjen el valódi áttörést a mindennapos bőrápolásban! A Clarisonic Brush Heads Deep Pore cserélhető fej mélytisztításhoz sokkal hatékonyabb az egyszerű arcmosásnál. Eltávolítja a felesleges faggyút, egyenletesebbé teszi az arcbőr felszínét és láthatóan összehúzza a kitágult pórusokat.

A rendkívül puha sörték az érzékeny bőrhöz is kíméletesek, lépcsőzetes elrendezésüknek és kettős hatásuknak köszönhetően pedig a nehezen hozzáférhető helyekről, például az orr környékéről is könnyedén eltávolítják a szennyeződéseket. Az eredmény tökéletesen tiszta, puha és láthatóan ragyogóbb bőr.

Tulajdonságai:

  • a kézzel történő arcmosáshoz képest akár 6× tisztább bőr
  • mélyrehatóan tisztítja az eltömődött pórusokat és csökkenti előfordulásukat
  • eltávolítja a felesleges faggyút az arcbőrről
  • már 2 heti használat után szemmel láthatóan puhább arcbőr
  • akár 61%-kal javítja a C-vitamin felszívódását az arcbőrben
  • még a nehezen hozzáférhető és egyenetlenebb helyekre is elér
  • a bőrt láthatóan ragyogóbbá teszi

Műszaki leírás:

  • puha, nem porózus anyag, amely ellenáll a baktériumok szaporodásának
  • több mint 300 mozdulat egy másodperc alatt
  • minden Clarisonic készülékkel kompatibilis

Használata:
Helyezze Clarisonic arctisztító keféjére a mélytisztító fejet. Nedvesítse meg az arcbőrt, majd vigye fel rá kedvenc arctisztító készítményét. Kapcsolja be a készüléket, majd a kefe finom, körkörös mozgatásával tisztítsa meg az arcbőrt: 20 másodpercen át a homlokot, 20 másodpercen át az orrot és az állat, majd 10-10 másodpercen át az orcákat. A használatot követően folyó víz alatt alaposan öblítse át a kefét és hagyja megszáradni. Naponta 2× használható. A legjobb eredmények eléréséhez fontos, hogy háromhavonta cserélje a fejet.

Clarisonic a márkáról

A tökéletes szépség alapja az üde és ragyogó arcbőr. Győződjön meg róla a Clarisonic márka termékeivel, melyek már több millió ügyfélnek segítettek megváltoztatni az arcbőrét. Ugyanis pont a bőrünk az, amit minden nap megmutatunk a világnak.

Amikor 2001-ben egy tudóscsapat úgy döntött, hogy végleg kifognak az eltömődött pórusokon, egy olyan készülék létrehozását tűzték ki célul, ami valóban tökéletesen tisztítja az arcot. Így született meg a Clarisonic arctisztító kefe. A Clarisonic több éves kutatás és fejlesztés után ma egy olyan készülékkel történő szónikus tisztítás lehetőségével állt elő, ami mindössze 60 másodperc leforgása alatt segít javítani az arcbőrt.

A Clarisonic folyamatosan folytatja a fejlesztést. A Clarisonic Mia okos kefe képes közvetlenül alkalmazkodni az arcbőre szükségleteihez. A Clarisonic kefefejek ugyanakkor a feszesítő masszázst is lehetővé teszik, ragyogóvá teszik a szemkörnyéket és segítik az alapozó felhordását. Minden egyes készülék, kefefej és ápolótermék úgy került megalkotásra, hogy az teljesítse a márka küldetését, ami nem más, mint hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.

Értékelés Clarisonic Brush Heads Deep Pore