Clarins Lip Make-Up Joli Rouge kozmetika szett I.

Clarins Lip Make-Up Joli Rouge kozmetika szett I.
Clarins Lip Make-Up Joli Rouge kozmetika szett I.
kozmetika szett I.

Kód: CLR1224 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Joli Rouge Lipstick with Long-lasting Moisturizing Effect 705 Soft Berry 3.5 g + Instant Light Care Nourishing Lip 01 Honey 7 ml + Instant Light Lip Gloss with the Moisturizing Effect 06 Rosewood Shimmer 5 ml + Instant Light Lip Gloss with the Moisturizing Effect Rose 01 Shimmer 5 ml + Cosmetic Bag

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Clarins a márkáról

Természetes összetevők, környezetbarát hozzáállás és az arcápolás szeretete. Ez a francia Clarins kozmetikai márka, mely a készítményeiben több mint 250 különféle növényi kivonatot alkalmaz. Minden összetevőt hatása alapján gondosan választ ki, és mindegyiket a lehető legkörnyezetkímélőbb módon nyeri ki.

A Clarins márka története még 1954-ben kezdődött. Ekkor nyitotta meg Jacques Courtin-Clarins az első Clarins intézményét. A márka alapítója meggyőződésesen hitt abban, hogy a siker és a boldogság elválaszthatatlan a szépségtől. Abban az időben ez merész állításnak számított, azonban a nők hamar magukévá tették, és a márka egyre keresettebbé vált.

A Clarins laboratóriumok tudósait manapság az arcápolás szakterületének úttörőiként tartják számon, és sok olyan áttörő receptúrát tudhatnak magukénak, melyeknek nincs konkurenciájuk a kozmetikai iparban. Ennek a francia márkának a legsikeresebb terméke a Clarins Double Serum öregedésgátló, intenzív szérum, a Clarins Skin Illusion alapozó púder, valamint a híres Clarins Hydra-Essentiel hidratáló krém. A világon mindenhol ott lapul a nők retiküljében a közkedvelt Clarins ajakápoló olaj. Győződjön meg ön is a saját bőrén a francia kozmetikumok minőségéről!

Értékelés Clarins Lip Make-Up Joli Rouge