Clarins Body Age Control & Firming Care

feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre

Clarins Body Age Control & Firming Care feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre
Clarins Body Age Control & Firming Care feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre
Clarins Body Age Control & Firming Care feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre
Clarins Body Age Control & Firming Care feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre
Clarins Body Age Control & Firming Care feszesítő testápolás dekoltázsra és mellre
50 ml
14 160Ft

Kód: CLR0033 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon striák és narancsbőr elleni termékeket most 15% kedvezménnyel. Használja a body15hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 05. 27.
Személyes átvétel
szombat 2019. 05. 25.
Clarins Body Age Control & Firming Care
50 ml | 14 160Ft

Clarins Body Age Control & Firming Care kozmetika leírása

A kiváló minőségű Clarins Body Age Control & Firming Care készítmény feszessé teszi a mell és a dekoltázs bőrét, így azok keményebb hatást keltenek.

Tulajdonságok:

  • erősíti a mell bőrét
  • mélyrehatóan hidratál
  • visszaadja a fiatalos vonalakat, a bőr puha és rugalmas marad

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. A készítmény rendszeres használatával fokozhatja a hatását.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
tej

Clarins a márkáról

Clarins - a szépség iránti szenvedély. A Clarins az arcápolás és a smink szinonimája. Ez a francia luxus-kozmetika márka 1954-ben jött világra, amikor Jacques Courtin-Clarins orvostanhallgató megnyitotta Párizsban az első szépségintézetet. Minden idők egyik legsikeresebb kozmetikai márkájának lenyűgöző története ekkor kezdődött.
Ma, a Clarins márka világszerte 150 országban rendelkezik képviselettel és több millió hűséges ügyféllel. Megtaláljuk köztük a divat és a show business világának legszebb és legfényesebb csillagait, mint például Eva Longoriát, Madonnát, Naomi Wattst, Reese Witherspoont, Lucy Liut, Cindy Crawfordot vagy Kate Mosst.
A Clarins márka filozófiája a környezet felelősségteljes megközelítésén alapul, és így a növényi termékösszetételt részesíti előnyben. A Clarins kozmetikai laboratóriumokban - orvosok, biológusok, kozmetológusok és más szakemberek közreműködésével - folyamatosan elemeznek és tesztelnek több ezer növényt a leghatékonyabb kivonatok legjobb koncentrációban történő kiaknázása céljából.
A Clarins széles sminkes arc- és testápoló termékválasztéka hatékony megoldásokat kínál minden egyedi esetre. Ezen megoldások a természet mélységeiből jönnek, vele összhangban állnak, és a felelősségteljes kutatás nagy hagyományán, a különleges know-how-n, valamint a nők és a szépség mély tiszteletben tartásán alapulnak.
A Clarins több mint márka, kötelezettség is az élet szebbé tételére, a természet tiszteletére és a biodiverzitás védelmére. A Clarins -nem utolsó sorban - egy kivételes család sikertörténete, amely generációról generációra adja tovább szépség iránti szenvedélyét és elkötelezettségét a szépség elérése mellett. Dacára a márka nagyságának, még mindig családi vállalkozásról van szó. A társaság 100% -át Christian és Olivier Courtin Clarins, az alapító fiai és családjaik birtokolják.
A Clarins növényi összetételen alapuló francia szépség. A természet és a tudomány kombinációja. 50 éves szépségintézményi gyakorlat. Véget nem érő innováció. Folyamatosan továbbfejlesztett, ikonikus termékek. Elkötelezettség az élet szebbé tételére.
„Maguknak és másoknak tetszeni - a nő számára ez jelenti a létezést.” (Jacques Courtin-Clarins)
„A Clarins számára a természet az inspiráció és az innováció kiapadhatatlan forrása.” (Dr. Olivier Courtin-Clarins)