WOW esküvői smink 7 lépésben

esküvő

A 2018-as trendek szerint a menyasszonyi smink a természetes megjelenésről, az üde arcbőrről és árnyékokról szól. A színek közül a lila, rózsaszín árnyalatok a fémes nude sminkpalettával jelentik a TOP-ot. Mindezt virágokkal vagy fejékre emlékeztető csipkével díszített lazán feltűzött, esetleg lágyan hullámzó frizura teszi teljessé.

Igen, ebben az évben az esküvő csupa romantika! Már a tavalyi év is erre az erdővel a háttérben, mezei virágokból készült csokorral és merev hagyományoktól mentes csipetnyi ösztönösséggel megjelenő trendről árulkodott. Gyöngédség és báj jellemzi, és a smink maga is ilyen. Egyedül is megbirkózik vele? Próbálja meg!

1 A kényeztetett arcbőr szépsége

A D-napon ragyognia kell. Önnek és a bőrének is, ezért az esküvő előtt nagy gonddal ápolja. A peeling (van a Lancôme márkának egy kitűnő Exfoliance Clarté peelingje), a tisztító arcpakolások (próbálja ki az Eveline zöld agyagos FaceMed + arcpakolását), hialuronsavas szérum, mikro-masszázs...magától értetődik. Mert csak a megfelelően kényeztetett arcbőr lesz felkészülve az esküvői sminkre.

2 Víz és megint víz

Végezzen külső hidratálást (pl. a La Roche-Posay Hydraphase alkalmazásával), de mellette fogyasszon sok folyadékot is. Az arcbőr a víznek köszönhetően megfeszül, így a mimikai ráncok kevésbé lesznek láthatóak. Amikor pedig már nem fogja tudni kialudni magát, segítségére lehet a szem alatti karikák elleni Collistar gél. Az esküvői smink felvitele előtt jó szolgálatot tesz.

3 Biztosítsa az alapot

Az esküvői sminknél nagyon fontos, hogy egész nap kitartson. Ezért keressen egy jó alapozó bázist magának. Az Esteé Lauder The Mattifier alapozója nem csak fixál, de matt hatást is ad.

smink

4 Selyem alapozó

Ez után szüksége lesz egy alapozóra. Olyanra, ami egyesíti a színt és egy leheletnyi bársonyosságot ad. Mint a Sensai Flawless Satin, ami selyemmel kényezteti az arcbőrét és SPF 20 védelmet nyújt. Egyébként a megfelelő árnyalatot mindenképpen ki kell előzetesen próbálnia, de a vásárlással várjon még próba után legalább egy fél órát és győződjön meg arról, hogy valóban illik önhöz.

5 Sugárzó arcbőr

Púder használatakor se feledkezzen meg a világosítóról és a bronzosítóról. A sötétebb bronzosító helyettesíti az arcpirosítót, a szem alatt vagy a sarkakban pedig egy leheletnyi világosító minden pillantást ragyogóvá tesz. Az idei esküvői sminkhez ez elengedhetetlen. Nincs ilyenje? Kiváló erre a theBalm Bonnie - Lou Manizer, amiért akár a kezem is tűzbe teszem.

6 Lenyűgöző tekintet

A „nude“ szemhéjpúderek szuperek, de jól illik az alkalomhoz a rózsaszín, lila és az arany is. A Gigi Hadid által inspirált Maybelline sminkpaletták matt és csillogó árnyalatokat is kínálnak. Ezekkel az esküvői smink egy-kettőre elkészül. Amennyiben szeretné fokozni a tekintete áthatóságát, használja a Lancôme szemhéjtust. Végezetül következik a szempillaspirál, mondjuk vízálló kivitelben, mint amilyen az ikonikus Max Factor 2000 Calorie is. Hogy nyugodtan sírhasson a boldogságtól😊

sminkpaletta

7 Csók, mint a mesében

Az ajkainak olyan rúzsra van szüksége, amelyik ápol és főleg tartós. A „nude“ árnyalatok közül válogasson, de ha szeretné egy kicsit különlegessé tenni a finomabb esküvői sminkjét, akkor választhat málna színűt is. Végül feltétlenül használjon rúzsfixálót – az Yves Saint Laurent szép matt felületet ad. Na és ezután itt az ideje kimondania ... IGEN.