Vörös szőnyeg inspirációk: Ünnepi smink és styling 2017

Ünnepi smink és styling 2017Talán magyarázni sem kell, miért annyira kivételesek a vörös szőnyegen viselt sminkek. A divat- és a szépségrajongók minden évben türelmetlenül várják a filmes és más díjátadók szezonját, hogy elleshessék a sztároktól a legújabb trendeket. A vörös szőnyegen a csillagok és stílustanácsadóik az örök klasszikusokat és az aktuális, még csak most klasszikussá váló újdonságokat mutatják be.

Merítsen ihletet a show business 2017-ben bemutatott ünnepi eseményeiből. Konkrét terméktippekkel is készültünk.

MAKE-UP

A vörös szőnyegről természetesen soha nem hiányozhat a telt és drámai vörös szín, ami elsősorban a sötét bőrű szépségeknek és elegáns királynőknek áll jól. Próbálja összehangolni a vörös rúzzsal a szemhéjfestékét– használja ajkaira a Chanel Le Rouge kollekció termékeit, a szemét pedig sminkelje ugyanennek a márkának az Illusion D‘Ombre borvörös árnyékolójával. Emelje ki mindezt a Rouge Noir és Noir árnyalatú Inimitable Intense Mascara szempillaspirál segítségével.

Tippünk: A két különböző árnyalatú szempillaspirál használata méllyé teszi a pillantását és kiemeli a szeme színét, főleg ha az alsó szempillák harmonizálnak a szemhéjfestékkel!

Mi van akkor, ha a bőre kevésbé sötét árnyalatú? Mi sem könnyebb ennél! Képzelje csak el: finom, szexi, semleges színek egy csipetnyi bronz árnyalattal, talán egy kis arany aláfestéssel, ami még inkább fokozza az est csillogását (vagy csak egyszerűen jó kedvre deríti). A La Mer kozmetika és ugyanezen márka sminkkollekciója használatával könnyedén elérheti ezt a megjelenést. Vigyen fel a szeme köré és az arccsontjára csábító bronz árnyalatot, és tegye teljessé mindezt testszínű rúzzsal.

A vörös szőnyegen való megjelenéshez a legtöbb sztár olyan hagyományos sminket választ, mely általában a hibátlan arcbőr, fedetlen ajkak és finoman füstös szemek egysége. Mi azonban örömmel láttuk, hogy néhány híresség kockáztatott, és a kicsit drámaibb, elsősorban levendula színű szemhéjfesték mellett döntött. Az Eye Enhancers Shadow CoverGirl és a lila több árnyalatának kombinálását lehetővé tevő Clinique Colour Surge Eye Shadow sminkpaletta segítségével ugyanilyen hatást érhet el Ön is.

Sugárzóan szőke a haja? Még jobban ki szeretné hangsúlyozni annak szépségét? Ebben az esetben ne tétovázzon, próbáljon az üde színekkel kísérletezni. Például a Lancome L'Absolu Rouge mélyvörös rúzsa jól illik a szőke hajkoronájához.

Make-up

ARCBŐR

A tökéletes arcbőr kategóriában 2017-ben eddig egyértelműen a fekete színésznők és popsztárok viszik a pálmát. Hogy a teste ugyanilyen egészségtől sugárzó legyen, szerezzen be Vaseline márkájú, 100% kakaóvajat tartalmazó Intensive Care Cocoa Radiant Lotion testápoló tejet.

Bőrének napbarnított árnyalatát szeretné kiemelni? A St. Tropez márka az „One Night Only” csodálatos önbarnítójával megteheti. Ha hibátlan eredményre vágyik, úgy egyéb St. Tropez termékek kombinált alkalmazását javasoljuk.

Arcbőr

HAJ

Most úgy tűnik, hogy a vörös szőnyeget a gyönyörűen formált hullámok uralják. Próbáljon meg hasonló frizurát készíteni magának hajgöndörítő és olyan hajformázó készítmények segítségével, melyek javítják haja szerkezetét és úgy rögzítenek, hogy az egész este rugalmas marad és megőrzi a formáját. A legjobb választást a Foxy Curls és Curlesque termékcsaládok TIGI termékei jelentik.

Egyes hírességek nem ijedtek meg a teljesen egyenes frufrutól sem, sőt a Moroccanoil márka hajdúsító termékeivel még ki is hangsúlyozták. Ezeket Moroccanoil hajápoló kínálatunkból be is tudja szerezni magának.

Inkább a klasszikus hollywoodi stílus áll közel önhöz? A L’Oréal Paris márkának köszönhetően ez sem okozhat gondot. Vigye fel először a hajtövekhez a hajdúsító habot, majd szárítsa meg hajszárítóval a haját, tekerje fel a hajgöndörítőre, lazán fésülje át az ujjaival és hajlakkal fejezze be a műveletet. A L'Oréal Paris termékeket itt találja.

Haj

A rivaldafény márkája: NARS

Nem lehetett nem észrevenni, hogy idén a vörös szőnyegen egy márka győzedelmeskedett a többiek felett. A NARS a legjobb sminkesek kedvenc márkája - valószínűleg azért, mert termékpalettája sok csodálatos semleges árnyalatot tartalmaz. Ilyen felszereléssel könnyen készíthető olyan smink, mely a NARS Seaside Sun Wash Diffusing bronzosító formájában megjelenített néhány drámai részlettel tiszta és elragadó hatást kelt, ugyanakkor mégis visszafogott.

Figyelemre méltó volt az ajkak NARS Audacious termékcsalád termékeivel hangsúlyozott tüzesen narancsvörös, téglavörös vagy borvörös színű sminkje is. Ez utóbbi gyönyörű összhangot képez a NARS Dual Intensity szemhéjpúder Himalia színével.

A kifogástalan megjelenés eléréséhez itt talál további NARS termékeket.

Eszter