Vitaminok a hajnak

Miért szükségesek a vitaminok?

Amennyiben az az érzése, hogy haja gyenge, fénytelen és élettelen, akkor nagy valószínűséggel (a nem minőségi hajkozmetikumok gyakori használatán kívül) nem megfelelő mennyiségű vitamin jut a szervezetbe. Ugyanúgy mint a bőrünket, a hajunkat is számos kedvezőtlen körülmény befolyásolja az év folyamán. Télen a hideg időjárás hatására jobban töredezik a hajunk, nyáron a meleg kiszárítja a hajat és egészében károsítja azt. Ez természetesen más kellemetlen gondokat is okoz: korpásodás, hajhullás, lelapuló vagy fénytelen haj, stb.
Ahhoz hogy legalább enyhítsük ezeket a gondokat szükséges, hogy minőségi hajkozmetikumokat használjunk. Viszont szintén szükséges, hogy a haj közvetlenül kapjon különféle vitaminokat, melyek táplálják a hajat kívülről, de ami még ennél is fontosabb belülről.

Vitaminok a hajnak

Innéov

Az Innéov táplálékkiegészítők a vitaminok komplex koktéljét tartalmazzák, mely megoldást nyújt az imént említett problémákra. Az Innéov márka egyik közkedvelt terméke a Innéov Masse Capillaire, mely megakadályozza az átlagon felüli hajhullást, és ezzel dúsítja a hajat. Az Innéov Masse Capillaire megfelelően hidratálja a hajat, melynek hatására a haj rugalmasabb, és képes jobban ellenállni a környezet kedvezőtlen hatásainak.
 

Amennyiben Önnek festett a haja, akkor biztosan értékeli majd az Innéov Trico-Masse color repair táplálékkiegészítőt, mely éppen a festett haj igényeit elégíti ki. Leginkább a festett haj szenved vitamin-hiányban. Az Innéov Trico-Masse megadja a hajnak a megfelelő táplálást a hajgyökértől egészen a hajvégekig. A haj így erősebb lesz, és ellenáll a kedvezőtlen körülményeknek. Visszaadja a fénytelen haj fényét, mely a festett haj gyakori problémája. Ez a tömény táplálás a festett hajnak visszaadja a feszességét, rugalmasságát és dúsítja a hajat. Meggátolja a hajszövet töredezését.

Összetevők:

  • Taurin: Megvédi a hajhagymát, és ezzel megakadályozza a hajhullást.
  • Omega 3 és 6: a hajszövet táplálására
  • B6 Vitamin: a keratin szintézisét segíti
  • C Vitamin: antioxidáns

Az Innéov márka termékei közé tartozik az Innéov Intensive Sun a tökéletes barnaságért, az Innéov Anti-Age, mely aktívan feszesíti az arcbőrt és lassítja az öregedést, az Innéov Anti-fatigue, mely éjjel fejti ki hatását, amikor eltávolítja a fáradtság összes jelét a C vitamin és a grapefruit segítségével.
Az Innéov márka termékei azért közkedveltek, mert hatásosak és megfizethetőek. Vásároljon táplálékkiegészítőt az Notino.hu oldalról sokkal kedvezőbb áron, mint a hagyományos gyógyszertárakban.