Viszlát ráncok! Kollagén és hialuronsav a főszerepben

Vichy Liftactiv arckrém

A kollagén és hialuronsav manapság már nemcsak a testünkben, de a kozmetikai táskánkban is fontos szerepet játszik. Velük valóban megfejthető az örök ifjúság titka? Önre is rászólt az édesanyja, hogy ne ráncolja a homlokát, mert ráncos marad?

Ez a hiedelem valószínűleg már nem riasztja fel az éjszakai álmából, és talán már meg is ismerkedett a természetes ráncokkal. Nem véletlenül javasolják, hogy a szemránckrémet huszonöt év körül érdemes elkezdeni használni, majd ehhez harminc tájékán még hozzárendelni valamilyen nyakra és dekoltázsra való kozmetikai készítményt is. Az időt ugyan nem tudjuk velük megállítani, de legalább egy kicsit lelassíthatjuk. Nincs mit vesztenie, mert a ráncok, az ernyedt és nem egységes tónusú arcbőr olyan ellenfelek, melyeknek túljárhat az eszén. Még akkor is, ha nem sok ideje marad velük nap mint nap foglalkozni.

Kollagén a küzdelemhez

Mi a kollagén? A kollagén a kötőszövetek testünk által előállított alapvető építőanyaga. A csontok, szalagok, izmok és a bőr rugalmasságáról és szilárdságáról gondoskodik. Az évek számának növekedésével csökken a bőrben a kollagén termelés, így az elveszti a szilárdságát és megjelennek a ráncok. Ráadásul még a pigmentfoltok és nem egységes színtónus is csatlakoznak hozzá. Ezért a kollagén elvesztését az öregedés első számú okai közé soroljuk.

Szerencsére olyan korban élünk, melyben azt, amit a természet már nem ad meg nekünk, más módon is elérhetjük. Ebben az esetben úgy segíthetünk a bőrünknek, hogy olyan mértékű kollagén termelésre serkentjük, mint amilyet pár évvel ezelőtt produkált. A Vichy Liftactiv Collagen Specialist komplex arcápoló újdonsága pont a ráncok megjelenése és a kollagén elvesztése ellen van itt. Mire képes?

  • Peptid I fehérje segítségével feltölti az arcbőrt
  • A Peptid II pedig az öregedés ellen hat
  • CG vitaminnal mérsékli a pigmentfoltokat
  • Vichy termálvízzel akár 48 órán át hidratálja az arcbőrt 

És az eredmény? Gyors és világos! Tesztelése alapján egy hónapi használat után a ráncok 16%-a, az első két hónap után pedig a 24%-a eltűnik, a tükörből pedig egy láthatóan feszesebb és pigmentfoltoktól mentes arc mosolyog vissza.

Vichy Liftactiv kollagénnel

A hialuronsavról röviden

A testünk ugyanúgy, mint a kollagént, a hialuronsavat is maga állítja elő. A kötőszövetekben és az ízületekben, de a bőrben is találkozunk vele. Mivel képes magához kötni a vizet, a hidratálás a „szakterülete“. Ezért a legtöbb hidratáló termékben, így krémekben, szérumokban, de akár alapozókban vagy hajápolókban is megtaláljuk. Hogyan küzd a ráncok ellen? Támogatja a természetes kollagén termelést és segíti a bőr regenerálódását. Ezért is vált az öregedés elleni küzdelem másik nagy harcosává!

Számtalan hialuronsavat tartalmazó termék létezik, de mi, az elfoglalt nők, olyat szeretnénk, amik gyorsan és észrevehetően hatnak. A Liftactiv Hyalu Mask arcpakolásnak csupán 5 perc (!) elegendő ahhoz, hogy tökéletesen hidratálja, finomítsa az arcbőrt és visszaadja a feszességét. Dupla adag hialuronsavat tartalmaz (a hidratáláshoz és a feszesítéshez), amit agávé kivonattal társít (hogy az eredmény azonnal látható legyen). Mi következik mindebből? A fiatalabb arcbőrért nem kell feltétlenül klinikához fordulnia. Elég, ha szerencsés kézzel választja meg a kozmetikai termékeket és tudja, hogy azoknak milyen összetevőket kellene tartalmazniuk. A kollagén és a hialuronsav biztos találat. Mit gondol, önnél is beválnak majd?

Vichy Liftactiv hialuronsavval