Vichy Liftactiv Derm Source – hatékony harc a ráncokkal szemben

hatékony harc a ráncokkal szembenAz idő múlásával a bőrünkön már mutatkoznak az öregedés jelei, melyek megjelenését a fáradtság, stressz, helytelen életmód vagy a genetikai hatások befolyásolják. A bőr megereszkedése és az első ráncok 30 – 40 év közötti időszakban jelentkeznek. Ahhoz, hogy megelőzzük a ráncok kialakulását vagy elimináljuk azokat, mielőbb el kell kezdenünk jó minőségű ránctalanító krémek használatát. Most bemutatjuk Önöknek a Vichy márka legforgalmazottabb készítményeit a különleges Liftactiv sorozatból, melyek speciálisan a bőr öregedése ellen lettek kifejlesztve.

Kétségkívül a sorozat legjobb készítménye a Vichy Liftactiv Derm Source éjszakai lifting feszesítő krém, mely 40 év körüli hölgyeknek ajánlott. Amíg alszunk ez az éjszakai ápolás segíti a sejtek regenerációját, valamint biztosítja a bőr megfelelő hidratációját. Reggel a bőre láthatóan feszesebb, bársonyosan finom és fiatalosan tündöklő lesz. Már egy pár használat után a mély ráncok is láthatóan kisimulnak és csökkennek. A krém hatásait klinikai vizsgálatok bizonyították, 6 különféle ráncok ellen hatékony, valamint minden bőrtípusra alkalmas. A Vichy Liftactiv Derm Source ékszakai krém Ramnóz természetes aktív összetevőt tartalmaz és Derm Source technológiával készül, mely hatékonyan megújítja az arc vonalait. Továbbá C-vitamint és Vichy termálvizet tartalmaz, mely 17 ásványi és 13 különféle nyomelemekkel gazdagított, leginkább a nyugtató képességéről és a szabad gyökökkel szemben való védelméről ismert. Nem tapadós és nem zsíros textúrájú krém, mely az éjszaka folyamán biztosítja bőrének a tökéletes kényelmet.

Az éjszakai ápolást érdemes a Vichy Liftactiv Derm Source lifting nappali krémmel kiegészíteni a kombinált és száraz bőrre, mely mélyen ápolja a bőrt, kisimítja azt és egész napos védelmet nyújt a ráncok képződésével szemben.

vichy serum oci rasy

A fiatalos és élénk küllem érdekében fontos figyelmet fordítani a szemkörnyékápolásra is. Ugyanis éppen az érzékeny és vékony bőrön képződnek először ráncok. Próbálja ki ezért a Liftaktiv Derm Source szemkörnyékápoló feszesítő krémet, mely hatékonyan csökkenti a sötét karikák képződésének esélyét, valamint kiemelkedő lifting hatással bír.

A tökéletesen fiatalos és nyílt tekintetért próbálja ki a Vichy Liftactiv  10 szérumot szemre és a pillákra, mely csökkenti a ráncokat már 10 perc elteltével, valamint egy hónapos használat után a szempillák láthatóan dúsabbak lesznek. A gyöngyházas összetevőknek köszönhetően a szemei visszakapják tündöklésüket. A szérum 35 év feletti hölgyeknek ajánlott, szemészeti vizsgálatoknak vetették alá.

A ránctalanító ápolást jó még kiegészíteni a Vichy Liftactiv Retinol HA éjszakai korrekciós ápolással, mely a hialuronsavnak köszönhetően különleges kisimító hatással bír. A hidratáló összetevők az éjszaka folyamán aktívan hatnak a különféle ráncokra függetlenül attól, hogy milyen stádiumban vannak. A Liftactiv Retinol HA ideális a 25 és 40 év közötti hölgyeknek. A készítmény este az egész arcon használandó.

A make-up is segíthet a ráncok elleni harcban! Próbálja ki a Vichy Liftactiv Flexiteint exkluzív make-up -ot, melynek könnyed lifting hatása van, élénkíti és egységesíti a bőr tónusait. Használata után a bőr láthatóan fiatalabb, egységes és a ráncok tökéletesen kisimultak. A Vichy Liftactiv Flexiteint make-up hipoallergén és alkalmas minden bőrtípusra.

vichy oci makeup