Vichy Idéalia Skin Sleep – számomra az év felfedezése!

„Tökéletes bőr, még akkor is, ha nem aludta ki magát“ – ezt ígéri a Vichy márka legújabb kréme az Idéalia sorozatból. Talán mindenki ismeri – alvatlanság, kevés alvás vagy rossz minőségű alvás. Van aki ezzel a problémával mindennap küzd, van aki csak néhanapján. Sajnos a bőrünk ezt nehezen tudja kezelni, mert nem képes megfelelően regenerálódni, és bizony ennek látható jelei vannak. Mik a következmények? Sápadt, szürkés bőr, karikás szemek, duzzanatok, nem egységes bőrszín, mélyebb ráncok … Ezektől egy bizonyos mértékig megszabadulhatunk, ha jobban odafigyelünk az életstílusunkra, igyekszünk legalább 8 órát aludni (ami néha elég nehézkes). Vagy …van itt egy krém, mely képes helyettesíteni a 8 órás jó minőségű alvást Vichy Idéalia Skin Sleep.

Vichy

Igen, valóban igaz!

Be kell vallanom, sajnos én sem alszok sokat az utóbbi időben. Mikor tudomást szereztem erről a krémről arra gondoltam, hogyha valóban képes arra amit ígér, akkor ez felér egy kisebb kozmetikai csodával, és én soha többé nem teszem le a kezemből. Éppen ezért azonnal ki akartam próbálni. Meg kell mondanom, hogy valóban nagyszerű és felülmúlta az elvárásaimat!

A Vichy Idéalia Skin Sleep valóban csúcs az esti applikálástól kezdve a reggeli hatásig. Már a krém felvitele is egy élmény, melyet már alig várok esténként. A krémnek gyönyörű rózsaszínes az árnyalata, csodásan illatozik, finom a textúrája – könnyű zselés. Az arcon is nagyon kellemes, könnyen szétkenhető és gyorsan beszívja a bőr, sőt még enyhén hűsít is. A krém használata után a bőr azonnal sima és jó megérinteni.

Reggel? Már az első használat utáni reggelen is meg lesz lepve, hát még két hét elteltével. Az első használat utáni reggelen a bőre kipihent lesz (még akkor is, ha csak négy-öt órát aludt), szép egységes rózsaszín árnyalatot kap és kellemesen kisimul. Körülbelül két hét elteltével megtapasztalja majd, hogy bőre élettel telivé válik és megváltozik a szerkezete. Kisimul, eltűnnek a kitágult pórusok és a kisebb ráncok, egészséges és egységes árnyalatú és érintésre is finom, sima lesz. Első látásra kipihetnek, frissnek és fiatalnak tűnik majd. Ilyen hatást valóban remélni sem mertem!

Ezért is ajánlom a Vichy Idéalia Skin Sleep krémet minden barátnőmnek és most Önöknek is!

Mónika, Notino.hu