Valóban olyan jó a Sally Hansen kozmetika?

Sally Hansen az egyik legnépszerűbb és legjobb minőségű körömápoló márka a világon. A fő terméke egy különleges feszesítő körömlakk Hard as Nails, ami nagyon népszerű a profi manikűrösök és a laikusok köreiben is. Kíváncsi voltam, hogy mitől olyan különleges és népszerű ez a lakk, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt, valamint más termékeket is a Sally Hansen-től, hogy megoszthassam Önökkel a benyomásaim.

Sally Hansen

Bőrfeszesítő körömlakk Hard As Nails Xtreme Wear


Az első dolog, amit nagyra értékeltem az az, hogy hihetetlenül változatos árnyalatokat kínál Sally Hansen ebből a körömlakkból. Győzződjenek meg róla Önök is, hogy ezt a lakkot tényleg sok szép és különleges színben lehet kapni. Én a Violet Voltage árnyalatot próbáltam ki, és azt kell mondanom, hogy a körömeimen még sokkal szebb, mint a palackban. Két réteget alkalmaztam, de már az első réteg után jól nézett ki, így a második nem is volt feltétlenül szükséges. De ki akartam próbálni, hogy a festék milyen gyorsan szárad, és meddig tart (két réteg). Az alkalmazása nagyon egyszerű és kényelmes - hosszú, lapos ecset, mely pontos, és a festéket nagyon kényelmesen lehet felvinni. Száradása gyorsabb, mint gondolná - tényleg egy pillanat alatt szárad. A körömlakk nemcsak erősíti a körmöket, de sokáig tartós mindenféle változások nélkül. Ez számomra egy igazi kozmetikai „must have“.

Sally Hansen Fuzzy Coat körömlakk


Egy másik szuper körömlakk Sally Hansen-től a Fuzzy Coat. Abban egyedülálló, hogy 3D-s textúrával rendelkezik és speciális rostokból áll, melyek szövet hatásúak. A színskála a körömlakkokat még érdekesebbé teszi, és a 3D textúrával kombinálva nagyon jól néznek ki. Ha valami szokatlant szeretne kipróbálni, csak ajánlani tudom. A tippem az, hogy vigyen fel egy egyszínű lakkot, és a Sally Hansen Fuzzy Coat-ot használja második rétegként. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon nehéz leszedni, kicsit több türelem szükséges majd hozzá.

Intenzív ápolás a körmökre és a körömágybőrre Sally Hansen Cutile Rehab


Erről a krémről sokat olvastam még mielőtt úgy döntöttem volna, hogy kipróbálom, egy csomó érdekes észrevételt és véleményt találtam - legtöbbjük dicsérő. Tekintettel arra, hogy én magam is küszködöm a töredező körmökkel, így kíváncsi voltam, hogy ez a tápláló krém fog-e működni. A konzisztenciája olajos/géles, valóban hidratálja és puhítja a körömágybőrt. Ezen felül, ha a száraz, hámló bőr vagy körömágybőr gyulladása okoz Önnek gondot, akkor a krém rendszeres napi használata (néha naponta többször is) tényleg segít. A nagyszerű applikátor segítségével, bárhol lehet használni, hisz nagyon egyszerű az alkalmazása. Sajnos azt kell mondanom, hogy nem vettem észre túl sok változást a körmeim töredezését tekintve, amelyben leginkább reménykedtem. De az is igaz, hogy rendszeres használattal a körmeim erősebbek voltak, főleg simábbak már az első pillantásra.

Nem volt ideje lebarnulni? Próbálja ki a Sally Hansen Airbrush Legs barnító sprayt


Bár már a nyár közepén találjuk magunkat, de nekem még nem volt időm lebarnulni. Nagyon kíváncsi voltam a Sally Hansen Airbrush Legs barnító sprayre, mely azt ígéri, hogy pár perc alatt foltmentesen lebarnulunk. Nagyon féltem négy dologtól: miként fogom a sprayt applikálni és hogyan fogom tudni szétkenni, mennyi ideig fog tartani a bőrömön, nem színezi-e be a ruhámat, valamint hogy könnyen lemosható-e. Az alkalmazása egyszerű, kb. 10 cm távolságból permeteztem be vele a bőröm, gyors, kényelmes és az eredmény valóban azonnal látható. Az adagolás mennyisége attól függ, hogy mennyire intenzív a kívánt szín. A spray elég jól kenhető, nem hagy foltokat a bőrön, azonnal szárad és egész nap tart. A ruhákon sem hagy foltot. Este (vagy amikor kell) könnyen lemosható szappannal és vízzel. Tehát, ha nehezen barnul le a lába, akkor csak ajánlani tudom.

Összesítésben a Sally Hansen kozmetikumokat tényleg ajánlani tudom, nagyon kellemesen megleptek, főleg a Hard As Nails Xtreme Wear körömlakk és a barnító spray lábra - azoknak öt csillagot adnék az ötből. De a többi termékkel is elégedett voltam, és őszintén csak ajánlani tudom.

Önnek mi a tapasztalata a Sally Hansen kozmetikumokkal? Írjon nekünk...