Valóban nagyon jó! Alapozó testre és spray harisnya az AirStocking márkától!

Kezdődik a meleg nyári időszak és azok, akik úgy mint én, nem járnak szoláriumba és idén sem volt szerencséjük a téli vakáció során melegebb helyekre eljutniuk, akkor problémájuk lehet. Szerencsére felfedeztem és kipróbáltam az AirStocking márka tonizáló készítményeit a testre, amelyek könnyen és gyorsan egészséges, napbarnított megjelenést biztosítanak a testnek, ráadásul hidratálnak is és befedik az apró tökéletlenségeket. Kipróbáltam az AirStocking For Body make-up – ot a testre, az AirStocking Premier Silk harisnyát spray formában és még az AirStocking Diamond Legs spray harisnyát gyémántporral.

napozás

AirStocking For Body make-up testre

Ön sem szeret napozni és szoláriumba járni? Vagy csak nincs ideje és már a nyár elején szeretné, ha bőre barna lenne? Akkor biztosan próbálja ki az AirStocking For Body make-up - ot a testre. Egy árnyalatban érhető el, amely a bőrön természetes hatást kelt (természetesen, amennyiben nincs a bőre túlságosan leégve) és enyhén barna is lesz tőle. Előnynek számít az is, hogy egységesíti a bőr tónusát és befedi az apró tökéletlenségeket. Összetétele inkább folyékony, ezáltal a felvitele könnyű és a bőrön egy igazán vékony réteget hoz létre, amely nagyon gyorsan megszárad és tökéletesen néz ki. A bőrt mattítja, miközben hidratálja és védi az UV sugárzással szemben is. El kell ismernem, hogy a bőr nemcsak ránézésre tökéletes, de ráadásul érintésre is sima. Az AirStocking For Body tartóssága tökéletes, egész nap kitart. Este a make-up - ot szappannal és vízzel könnyedén el lehet távolítani.

AirStocking Premier Silk harisnya spray formában

Kipróbáltam már több fajta harisnyát spray formában és határozottan ez a legjobb. A spraynek hasonló tulajdonságai vannak, mint a make-upnak testre. Amennyiben problémája van a napbarnított lábakkal, akkor ez a készítmény meg fogja Önt menteni. Elég ha reggel rápermetezi 20 cm távolságból a lábaira, könnyedén beledörzsöli és a lábai azonnal olyan színűek lesznek, amilyenre vágyik (az árnyalattól függ, amelyet kiválaszt - van belőle több fajta). A lábai igazán tökéletesen fognak kinézni, mivel ez a spray nemcsak egységesít, hanem az apró tökéletlenségeket is befedi (még a kisebb kék foltokat is) és a lábak gyönyörűek lesznek. Az applikálás pár percet vesz igénybe, szinte azonnal megszárad és tartós. Nem folyik szét és foltokat sem hagy, még akkor sem, ha kint nagyon meleg van. Mivel nekem érzékenyebb bőröm van, kicsit féltem, hogy irritálni fogja, de egyáltalán nem, éppen ellenkezőleg, applikálás után a bőröm nagyon sima lett. Tehát a kipróbálását csakis ajánlani tudom, mutassa meg napbarnított lábait minél hamarabb!

AirStocking Diamond Legs

Kipróbáltam egy olyan spray harisnyát is, amely gyémántport tartalmaz és a lábaknak csillogó hatást kölcsönöz. Ezt a sprayt meg kell dícsérnem abból a szempontból, hogy rendelkezik a már feljebb említett AirStocking Premier Silk minden jó tulajdonságával, de én a gyémántport kihagynám belőle. Igazán sok van benne, tehát az egész lábam tele volt vele. Határozottan nem tudom elképzelni, hogy az utcán, fényes nappal viseljem. Talán valamilyen estélyre vagy bálba illene, de inkább a klasszikus, gyémántpor nélküli harisnya mellet teszem le a voksomat.

Határozottan kijelenthetem, hogy az AirStocking készítmények, amelyeket az utóbbi időben kiprobáltam, a legjobbak közé tartoznak. Sokkal jobb alternatív megoldást nyújtanak, mint az önbarnító krémek (a kívánt hatást azonnal eléri, a bőr tónusa pedig tökéletesen egységes lesz - nem hagy maga után olyan színes foltokat, mint az egyes önbarnító krémek) és a klasszikus harisnyák (a harisnya spray formában esetében). A lábak a spraynek köszönhetően fantasztikusan néznek ki, mintha harisnyát viselne, de anélkül mégis kényelmesebben érzi magát, nyáron nincs melege benne és bátran hordhat nyitott cipőket is. Próbálja ki!