Valentin-napi előkészületek: Valentini rózsaszín smink

Valentin napi ajándékok nőknek


A smink sokszor a lányok randevúra készülésének egyik legfontosabb kihívása. De mi a helyzet, ha olyan különleges alkalomról van szó, mint az évforduló, születésnap vagy Valentin -nap? Léteznek különleges szabályok, amiket be kell tartani? Amennyiben épp a Valentin-napi sminkhez keres ötleteket, szerencséje van. A megfelelő Valentin-napi smink bizonyos érzéket kíván, ám segítségünkkel garantáltan megoldja ezt a feladatot!

Készüljön fel a Valentin-napra, és válasszon magának alkalomhoz illő sminket!

A Valentin-nappal összefüggésben nagy valószínűséggel elsőként mindenkinek a szerelem és a szenvedély színe, a vörös jut eszébe. Próbálta már a szabályokat kicsit felrúgni, és választott már más színt a Valentin-napi randevúra? A nap másik legkedveltebb színe általában a rózsaszín. Igaz, hogy ez Valentin-nap alkalmával inkább a barátokhoz illik, mint a partnerhez, viszont ha változtatni szeretne, a rózsaszín egészen biztosan megteremti a romantikus hangulatot.
Hiszen nem csupán egy finom és gyönyörű szín, de talán segít rávenni titkos szerelmét arra, hogy végre nyilatkozzon és kapcsolatukat tovább mélyítsék. A pink smink nappalra és estére is csodálatos választás. Amennyiben kötetlen randevúról, például kávézóbeli vagy piknik parki találkozóról van szó, válasszon rózsaszín ajakfényt és őszibarack vagy természetes árnyalatú szemfestéket (és ne feledkezzen meg a szempillaspirálról).

Ajándékok Valentin napra férfiaknak

Ezt a sminket a következő termékekkel könnyedén elkészítheti.

Sensai 38°C szempillaspirál
Maybelline Eyestudio Color Tattoo 24 HR géles szemfesték
theBalm Put A Lid On It szemhéjalapozó
Givenchy Gloss Interdit ajakfény a dús és fényes hatásért

 

rózsaszín smink maybelline color tattoothebalm eyeshadow basegivenchy lip gloss

Amennyiben randevúja például romantikus vacsorán lesz egy luxus hotelben, Valentin-napi sminkjét matt rózsaszín árnyékolóval javasoljuk kezelni. Csábító tekintetét a szem belső kontúrján fekete szemceruzával, illetve megfelelő szempillaspirállal tudja hangsúlyozni. A szem rózsaszín sminkelése idén különösen divatos, és kifejezetten remekül illik a szerelmesek ünnepéhez. Erre a romantikus vacsorára mindketten régóta vágytak már, és az ön sminkje ezt a különleges alkalmat még jobban kiemeli.

Ezt a sminket a következő termékekkel könnyedén elkészítheti.

Astor Big and Beautiful False Lash Look szempillaspirál
Guerlain Terracotta Khol szemhéjtus
NYX Cosmetics Love in Paris szemhéjpúder paletta applikátorral
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place szemhéjalapozó
Dior Addict Lipstick hidratáló ajakrúzs

 

astor false lash lookguerlain eyelinerdior addict lipstickestee lauder eye shadow basenyx eyeshadow palette


 

Eszter