Valentin-napi ajándékok: melyekkel biztosan örömet tud szerezni

szerelmes pár

Ha valakit igazán szeret, bizonyára tisztában van azzal, hogy ő mit szeret. De ha esetleg kifogyna az ötletekből, fussa át tippjeinket. Olyan, eredeti ötletekkel szolgálunk, amivel az újdonsült és az örök szerelmesek is megajándékozhatják egymást. Meggyőződésünk, hogy választani tud akkor is, ha a Valentin-napi ajándék barátnőnek, feleségnek, kedvesnek, de akkor is, ha a Valentin-napi ajándék férjnek – természetesen a sajátjának – szánt meglepetés lesz.

Egymást kiegészítő parfümök...

... olyanok, mint a jin és jang, vagy a nappal és éjszaka, vagyis amilyenek Önök ketten. Olyan parfümök, melyek egy párként születtek, hogy egymást ugyanúgy kiegészítsék, mint a tökéletes szerelmesek. Amikor együtt vannak, illatjegyeik áthatják egymást. Amikor pedig egyedül találják magukat, teljesen öntudatosak. Melyik párost választjuk mi, ha „must have“ Valentin-napi ajándékról van szó?

Fényűző harmónia

Tiffany & Love egy olyan, aromás, fás férfi eau de toilette, ami megadja a választ a „mit adjak neki Valentin-napra“ kérdésre, főleg, ha olyan férfi várja otthon, aki szereti a luxust. A parfümöt citrusos illatjegyek jellemzik, a szívében pedig ciprusfát és borókát rejteget. Fontos alkotóeleme még a kék mamutfenyő, ami egyben össze is köti az azonos nevű Tiffany & Co. Tiffany & Love női parfümmel. Ebben a parfümben a fás illatjegyeken kívül a grépfrút és a neroli is megtalálható.

Tökéletes összeolvadás

Az Armani Emporio In Love With You olyan nőnek való, tökéletes Valentin-napi ajándék, aki halmozottan rászolgál a figyelmességre. A parfüm a cseresznye, a rózsa és a vanília illatát hordozza, ráadásul tökéletesen harmonizál az Armani Emporio Stronger With You Intensely férfi ellenpárjával. Ez a szerelmi kettős tavaly jelent meg a piacon, és az egész világon azonnal belopta magát a szerelmesek szívébe.

Tiffany & Co. és Armani parfümök

TIPP: Szerelem monogrammal

Ha valóban ki akar tenni magáért, le szeretné nyűgözni és el akarja ragadtatni élete párját, szóval, ha valami felejthetetlen Valentin-napi ajándék kiötlésén gondolkodik, éljen az egyedülálló gravírozás lehetőségével! Miről van szó? Hát arról, hogy nálunk, a Notino-nál, még a legegyszerűbb üvegcsébe is belevésethet egy monogramot vagy egy személyes üzenetet.

Személyre szabott gravírozott üzenet

Meghitt fények

Milyen is lenne a szerelmesek ünnepe illatgyertyák nélkül? Lágy fényükkel még hangulatosabbá teszik a meghitt atmoszférát, illatuk pedig maradéktalanul elűzi a nehéz nap nyomait.

A virágok nyugalmat árasztó ereje

Amint fellobban a gyufa lángja, a Bath & Body Works Flower Shop az esszenciális olajok elegyével, orgona, frézia és jácint illattal tölti be a fürdőszobát vagy a hálószobát. Az üde, virágos illat gyöngéd és lágy, ráadásul Valentin-napi ajándékként barátnőnek vagy az imádott feleségnek is tökéletes, örömteli meglepetés lehet.

Mágikus illat

Amennyiben valóban komolyra fordult a kapcsolatuk, meggyújthatnak együtt egy az északi termékenység istennő, Freya által ihletett Smells Like Spells Norse Magic Freya illatgyertyát is. Borostyán színű üvege bio verbéna, jázmin és rózsa illatot rejt, és mivel fakanóccal készül, égéskor ugyanolyan pattogó hangot ad, mint egy kandalló. Ezért tökéletes lehet egy férjnek való Valentin-napi ajándékként is. Mindenesetre ígérete szerint boldogságot és örömöt hoz, sőt még szerelmese szívét is örökre az Önéhez köti!

Illatgyertyák a meghitt légkörhöz

További Valentin-napi ajándékok

Szenvedélyes csók

Valóban szeretné megörvendeztetni a párját és bebizonyítani neki, hogy Önnek Ő a legkedvesebb? Akkor jó, ha tudja, hogy nincs olyan nő, aki ne imádná a luxusminőségű rúzsokat, de mivel nem akarja megterhelni a családi kasszát, inkább csak álmodozik róluk. Így, ha esetleg Valentinnak eszébe jutna az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim matt rúzzsal meglepni, az igazán szívhez szóló lenne!

Szexi rúzsok

Cseppnyi férfiasság

Ha esetleg a szakállas vagy bajszos párjának keres valamit a nem hagyományos Valentin-napi ajándékok között, választhat akár olyan ápoló készítményt is, amivel ezt a férfiúi büszkeséget még tökéletesebbé teheti. Nyugodt szívvel tudjuk javasolni például a L'Oréal Paris Barber Club regeneráló olaját, amely hidratálja is az arcbőrt és segíti az arcszőrzet növekedését.

Szerelemmel kísért utazás

Szeretne párjának még valami ráadást is adni, valami bónuszfélét? Ön szerint tetszene neki egy elegáns Yankee Candle Charming Scents Love autóillatosító függődísz. Így képzeletben valóban egész nap a szerelmével lehetne...