Valentin-napi ajándék tippek

A szerelmesek ünnepe olyan ünnep, amit akár minden nap nyugodtan megünnepelhetnénk. Ugyanis a szeretetből soha nem elég. Na és a Valentin-napi ajándék tippekből sem.

ajándék ötletek

Szent Bálint (Valentin) ünneplése régi hagyomány. Állítólag már az ókori római időkben kezdődött, amikor II. Claudius császár betiltotta az eljegyzést és az esküvőt, hogy a férfiak ne szökjenek haza a háborúkból a családjukhoz. Ám volt egy Bálint nevezetű pap, aki számára fontos volt a szeretet, és a párokat titokban összeadta. Ezért a cselekedetéért pont február 14-én kivégezték. A szerelem soha nem volt egyszerű. De ezt ön is bizonyára tudja.😊 Ám azt is tudja, hogy milyen ajándékkal készül majd a Valentin-napra?

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

A francia utazóról elnevezett Captain Fawcett márkának van egy olyan fantasztikus Shaving sorozata, melyben a hagyományos borotválkozást kedvelők számára mindent megtalál. Az abszolút TOP a borzszőrből készült borotvaecsetet, borotvakészüléket és borotvaszappant tartalmazó Shaving ajándék szett.

Vagy itt van a Scottish Fine Soaps. Ennek a Men‘s Grooming Thistle & Black Pepper készletében teljesen természetes Eau de Toilette, tusfürdő és borotválkozás utáni balzsam található. Ám ha már a természetes kozmetikumoknál tartunk, pompás Valentin-napi ajándékot kínál a férfiaknak a Weleda Men is, amiben hidratálókrém és tusfürdő is van, ezek pedig mindig jól jönnek!

ajándékok férfiaknak

Ugyanakkor a férfiak Valentin-napi ajándéka akár illat is lehet! Próbálja meg a Bvlgari The Miniatue Collection összeállítást, amiben máris öt miniatűr Bvlgari férfiparfümöt talál! Magabiztos férfiaknak való, luxus illatújdonság a Chanel Bleu de Chanel  fás-aromás parfüm, aminek a nyitányában a menta bergamottal, citromhéjjal és ürömmel szövődik át. Szívében ananász, geránium, illetve levendula lüktet, az alapját pedig különleges fák, valamint tonkabab uralják.

Közös öröm

Amennyiben azt szeretné, hogy a férfi Valentin-napi ajándéka egy kicsit az öné is legyen, vessen egy pillantást a Marc Jacobs Splash Pear kínálta lehetőségre. Ez egy olyan uniszex boldogság, tele zamatos gyümölcsös jegyekkel, ami mindkettőjüket jó kedvre deríti.

Na és az illatgyertyákkal is mindketten élvezhetik a romantikus pillanatokat. Csak tele kell engednie a kádat vízzel, és meggyújtani mondjuk egy ... Bath & Body Works Merci Paris vagy Champagne Toast gyertyát. Mind a kettő új és mámorító!

Valentin-napi ajándékok nőknek

Megkérdezte már a párja, hogy milyen Valentin-napi ajándéknak örülne ön? Éljen a lehetőséggel! Az Amouage Honour Eau de Parfum olyan virágos és elegáns, mint egy selyemruha. A Tiffany & Co készített egy azonos nevű ajándékszettet nemes, gyümölcsös-virágos parfümből és azok miniatűr változatából. Ám egy dekoratív kozmetikum is gyönyörű Valentin-napi ajándék lehet.

ajándékok nőknek

A Makeup Revolution Soph X Totally Soph szemfesték palettát, kontúrozó palettát és három gyönyörű fényű rúzst ölel fel. Vagy mutasson rá az I Heart Revolution Chocolate ajándékkészletre! Szív formájú, és teljesen olyan, mint egy bonbonos doboz, de három sminkpaletta és szuper bronzosító púderek vannak benne!

Ez igazán gyönyörű Valentin-nap lesz! 😊