Válassza a legeredetibb ajándékot édesanyjának!

anyák napja

Közeleg az anyák napja és én már azon gondolkodom, mi lenne a legjobb ajándék az anyukámnak. Ön milyen ajándékot választ idén az édesanyjának? Lehet, hogy nem is kellene az ünnep naptári napját megvárnia. Az anyák ugyanis az év minden napján megérdemlik a kényeztetést!

Ha nem tudja, hogy minek örülne legjobban, vegye elő a régi fényképeket. Nézze meg, mi szórakoztatta, emlékezzen vissza, miről szeret mesélni ... Lehet, hogy Párizsba vágyott, de még azóta sem járt ott. Rá fog jönni. Amikor én ajándékot keresek az anyukámnak, mindig valamilyen kozmetikára is gondolok. Kárpótolom az összes eltört rúzsért, kiszórt púderért és kiszáradt szempillaspirálért, a kiskoromban elkövetett csínyekért. Emlékszik? A kozmetikai táskák „letámadására” gondolok, amikben titokban, amikor az édesanyja nem volt otthon, felfedezte az illatok és a szépítőszerek világát? Egy-egy ilyen „gyermektámadás” után a veszteség egészen fájó is lehetett! Ezért most nagyon szeretek kozmetikát vásárolni neki. Mire is jutottam, és mi illene legjobban az édesanyjának is?

Az ápolás alapvető

Ahhoz, hogy a bőre mindig szép legyen, megfelelő ápolásra van szüksége. Így ápoló kozmetikumot is választhat ajándékba az édesanyjának. A  CLARINS Super Restorative készlet jutott eszembe. Nem árt, ha ehhez még egy minőségi arcpakolást is mellékel. Lehet az például egy márkás Filorga kollagénes arcmaszk? Használatával az édesanyja arcbőre ragyogóbb és feszesebb lesz. 

Ajándékcsomagolás

Ami a dekoratív kozmetikumokat illeti, a Collistar Mascara Infinito készlete engem teljesen lenyűgöz. A jó szempillaspirál és szemceruza nélkülözhetetlen kellék. A Piquadro táska, melybe a készletet csomagolták, jól jön majd neki nyáron. A Love OPI Xoxo ajándékcsomagolású körömlakk készlet is fantasztikus, ráadásul jól bizonyítja, hogy az anyáknak szánt ajándék is lehet egy kissé provokatív.

Szagoljon bele ...

Eddig semmi nem nyerte meg a tetszését, ami esetleg jó anyák napi ajándék lehetne? Merítsen az illatokból! Lehet, hogy pont egy parfüm az, amit az édesanyjának keres. Ha szereti a könnyebb virágos illatokat, válassza neki Miu Miu L’Eau Rosée vagy Marc Jacobs klasszikusát. Az ajándékcsomagolású Jacobs Daisy egyszerűen isteni. Az én anyukám inkább a hangsúlyosabb illatokat szereti. Ezért a pacsuli jegyekkel aláfestett zamatos, fás-gyümölcsös Gucci Guilty Absolute parfümöt választottam neki. Egyébként a világos hajúak leginkább az üdébb illatokat kedvelik. A sötét hajúak pedig általában nem félnek az erősebb kombinációktól. Ezt csak azért említem meg, hogy egy kicsit megkönnyítsem az édesanyjának megfelelő ajándék kiválasztását.

Privát kozmetikus

Milyen gyakran sikerül elcsalnia anyukáját kozmetikushoz? Amennyiben ugyanúgy berzenkedik ellene, mint az én anyukám, vessen egy pillantást a Luna Sonic™ Mini 2 FOREO szónikus arctisztító készülékére. A háromzónás tisztítókefe minden bőrtípusra alkalmazható, és intenzív pulzálásának köszönhetően a szennyeződések és sminkmaradványok akár 99,5 %-át is eltávolítja! Esetleg még egy apróság, hogy az édesanyja kipihenje magát .... Egy fürdőbe való ajándék? Valami olyasmi, mint amire a Greenum képes? Akár be is válhat!

foreo