Útmutató: Hogyan készítsünk Valentin-napi sminket

smink

Merítsen ötletet Valentin-napi sminkjéhez bloggerünk, Jana bemutatójából! Bemutatónkban egy olyan egyszerű, mégis hatásos romantikus smink készítésének lépéseit követheti nyomon, amivel igazi királynőnek érzi majd magát. És mi a legjobb hír? Az finom Valentin-napi sminkcsodához csupán nyolc alaptermékre lesz szüksége!

Valentin-napi smink lépésről lépésre

A szerelem már érződik a levegőben, és ez remek alkalom, hogy beleszeressen az új lookba, mely nem csak randevúra, de a barátnőkkel töltött estékhez is illik.

sminkalap

Vigyen fel a teljes szemhéjára és a szeme alá Pierre René alapozót, hogy azzal kiemelje a szemhéjfesték színét és növelje a tartósságát. Kenje szét applikátorral vagy az ujjával.

szemhéj

A mozgó szemhéjára a Makeup Revolution New Trals vs Neutrals szemhéjpúder palettájáról használja a leheletnyi fémes világos rózsaszín árnyalatot. Nagy kerek ecsettel vigyen fel matt, közép rózsaszín szemhéjpúdert a szemhéj redőjébe. A külső szemzugba és a redőbe egy kisebb kerek ecsettel vigye fel a sötét rózsaszín árnyalatot.

smink

A mozgó szemhéja közepére készítsen óvatosan az ujjával a csillámoknak egy alapot, majd vigye fel rá lapos ecsettel a BelláPierre Cosmetic Glitter Linght Pink árnyalatú csillámporát.

szemhéj festék

A theBalm Schwing szemhéjtussal kezdjen közepesen vastag vonalat rajzolni. Amint elkészült az alappal, hosszabbítsa meg a vonal végét a kívánt hosszúságra.

smink

Ha a sötét rózsaszín szemhéjpúderrel még egy kicsit jobban sötétíti a szemei külső és a belső szélét, kiemeli és fokozza vele a szem alsó vonalának bájosságát.

szemhéjtus

Amennyiben csábító tekintetre vágyik, használjon műszempillát a saját elképzelései szerint. Használja a szempillaspirált több rétegben. Az ebben a bemutatóban használt műszempilla az Ardell Studio Effects nevű terméke.

műszempilla

Ajkaira bármilyen rózsaszín árnyalatú rúzst választhat. Mivel a szemsmink nem túl sötét, megengedheti magának az erősebb színeket, mondjuk a Dermacol Matte Mania 24 árnyalatú folyékony ajakrúzsát. Ha még ettől is világosabb színt használ, megjelenése lányossá válhat.

ajakrúzs

Végezetül ne felejtkezzen meg az Artdeco Paradise Island világos rózsaszín bronzosító arcpirosítójáról és a már el is készült a romantikus smink!

pirositó

Már csak a kedvenc parfümje hiányzik és indulhat az este! :)

smink

parfüm