Utazó kozmetikum nyárra!

Minden nyári utazás elválaszthatatlan része az utazótáska és az utazó kozmetikum-csomag. Mi, a Notino-nál a legjobb tippekkel szolgálunk, hogy a kozmetikumait hogyan tárolja a lehető legkisebb helyen és egyben hatékonyan. Így talán már nem is lehet egyszerűbb az utazás!

Utazó kozmetikum nyárra!

Újdonság: Travel Bag, hogy mindig rend legyen

E nyár forró újdonsága a Notino Travel Bag – átlátszó, minimális díszítéssel ellátott kistáska, melyben összes rejtett kincse végre áttekinthető lesz. Miniatűr kiadásban mindene bele fog férni! Egy tölthető üvegcsébe (pl. Travalo Classic) áttöltött parfümje csakúgy, mint kedvelt körömlakkja az okosan megválasztott utazási lakklemosóval együtt!

Travel Set, mely éppen passzol a repülőgépre!

Repülőgépes utazáshoz isteni a Notino Travel set, az öt mini csomagolással, amelyekbe önthet sampont, kondicionálót vagy testápolót olyan mennyiségben, ami épp elegendő lesz a szabadságra… Pontosan szem előtt tartja a repülőre felvihető folyadék mennyiségét, és az üvegcsék mellé még be is fér valami, például egy egyedülálló Korika SciBeauty cédruskivonattal és hialuronsavval dúsított szemkörnyéki pakolás.

travel set

Glamour utazás nagyban

Szeretné azt a szexi valamit? Dizájnos és szinte elnyűhetetlen az újdonságként jelentkező Notino Glamour Collection Double Make-up Bag két rekesszel. Ezeket úgy telepakolhatja szépítőszerekkel, ahogyan csak akarja! A L’Oréal Paris Wake Up & Glow Melon Dollar Baby gyönyörű arcpirosító passzolni fog hozzá, de probléma nélkül belefér minden, a sminktől a púderig, az ecsetek vagy a szempillaspirál... Amennyiben Önnek valami sötétebb kivitelű, a táskákéhoz hasonló rekeszes megoldás tetszene, itt a Notino Glamour Collection Flat Double Pouch! A burgundi vörös igazán jól áll neki!

travel cosmetic

Kész, becsomagolva! Tényleg mindene megvan?

Most már csak nem szabad elfelejteni az utolsó apróságokat! Visz tükröt az útra? A Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror nem törik el csak úgy! Szabadság alatt a hajápolás is alapvető dolog (a Wella Professionals Oil Reflections simítóolaj, mely fényessé és selymessé teszi a hajat, „must have“, főleg a tengerhez!), és természetesen győződjön meg arról, hogy a legjobb napozókrémét is becsomagolta-e már! Retiküljében és strandtáskájában is elkel a Vichy Idéal Soleil Capital. A kis csomagolásban ott van az SPF 50+ nagy ereje érzékeny arcbőrre is.