Ünnepelje az öntudatos nők nemzetközi napját!

Ha már nem igazán kedveli a szokványos nemzetközi nőnapot, tekintse március 8-át másként különleges napnak. Fogja fel a nőiesség ünnepeként, és ünnepelje a szép és öntudatos nők nemzetközi napjaként. Már csak azért is, mert a Notinonál is így ünnepeljük!

nőnap

Bevallom, cudarul állunk a szépséggel és öntudattal. Valahogyan „szokássá“ vált, hogy csak a szuperfotók, az Instagram vagy a reklámok szupernőit tartjuk szépnek. Szokássá vált az is, hogy megkérdőjelezzük saját magunkat, nehogy azt higgyék rólunk, hogy beképzeltek vagyunk... Viszont én sokkal jobban örülnék annak, ha megtanulnánk észrevenni és szeretni a saját valódi szépségünket. Szeretni saját MAGUNKAT.

Szépítés nélküli szépség

A szépség ugyanis nem a tökéletességről szól. A szépség az egyedülállóságban és az öntudatban rejlik, aminek szerencsére mindannyian birtokában lehetünk. Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de... próbálja meg magát a szót értelmezni. Öntudat, azaz saját magunk tudata. Tudata annak, hogy miben vagyok jó, mit tudok, mire lehetek büszke. Az öntudat a saját magunk érzékelésének képessége, valamint azé, hogy szeretjük azt, amit érzékelünk magunkon. Az öntudat önmagunk tiszta szeretete olyannak, amilyenek itt és most vagyunk. Függetlenül a magazinok retusált fotóitól és az okostelefonok varázsszűrőitől... Mert a legtisztább szépség, mint eddig is, továbbra is belőlünk fakad.

Önmagunknak lenni...

Tudom, hogy ez egy kozmetikumokkal teli blogon hihetetlenül hangzik, de... a szépség szépítésére egyikünknek sincs szüksége. A szépséget csak abban kell támogatni, hogy ön olyan lehessen, amilyennek valójában érzi magát. Esetleg azért, hogy minden nap más önmagát mutassa meg úgy, ahogyan akarja. Mert mindenkinek számtalan arca van. Az egyik szebb, mint a másik! Így egyetlen kérdést kell csak feltennie: melyik arca „uralkodik“ ma, és milyen lookkal fejezze ki az öntudatát? Van egynéhány ötletünk:

Business Woman Look

Ha imádja a munkáját és a siker fontos része az életének..., ünnepelje meg a „business Énjét“ egy jó business lookkal. Csak pár olyan termék kell hozzá, amiknek megbízhat a minőségben, így még a legkeményebb napot is kibírják önnel.

business woman

gy határozott kézfogás egyenesen a másik szemébe nézve minden megbeszélés kezdetén kiváltja a megfelelő hatást. Ebben olyan minőségi körömlakk támogathatja, mint amilyen az OPI The Nutcracker and The Four Realms. Az azonos nevű márka Bottega Veneta parfümje is segíti a jó benyomás elérését, ráadásul rendkívül elegáns is!

Az egész éjszakát az új projekt felett töltve jól jön majd a  Lancôme Génifique Advanced fiatalító szérum. Egy fontos tárgyalás vár önre? Bízza magát az YSL Touche Éclatkorrektorés a szintén ellenálló Lancôme Teint Idole Ultra Wearalapozó kiváló tulajdonságaira. Ez 35 árnyalatban kapható, és SPF 15 faktor is van benne! Ne feledkezzen meg egy olyan nagyszerű hidratáló rúzsról sem, mint az YSL Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick. Nagyon jó tartású, és selymesen bársonyossá varázsolja az ajkakat ...

Sportos look

Inkább a szabadban, futás közben érzi jól magát? Esetleg sportos topban egy új jóga ászanában? Vagy nem igazán sportol, de szereti a könnyed, natúr sminket, melyben 100%-osan megmutatkozik a természetes szépsége? Ehhez a lookhoz sok minden illik, de van egy közös jellemzőjük: a könnyedség. 

Ha tusoláshoz a Nuxe Body tusfürdőt választja, a saját bőrén érzi majd ezt a könnyedséget. A sportolással töltött nap során kiváló edzőtárs egy jó izzadásgátló. A Biotherm Deo Pure Invisible 48 órás tartást garantál, ráadásul parabénmentes. A DKNY Women Energizing Eau de Parfum viszont meggyőzi majd arról, hogy még egy hegymeneti, hosszú futás után is törékeny nő marad...

sportos look

Kényeztesse rendszeresen az arcbőrét Nuxe Aquabella szépítő arcvízzel, amit bármilyen korosztály nyugodtan használhat. Olyan alapozót keres, ami illik a sportos hangulatú lelkéhez? Úgy válassza a BB krémet. Mondjuk, mit szólna a L'Oréal Paris Wake Up & Glow Bonjour Nudista krémjéhez?! Cserélje le a rúzst olyan ajakbalzsamra, mint amilyen a Bioderma Atoderm. Soha nem voltak még ilyen lágyak az ajkai!

Lázadó Look

Árral szemben úszni és önmagunkat adni? Amennyiben ilyen napra ébredt, üdvözöljük a lázadók világában. A lázadók azonban nem akármivel támogatják a szépségüket. Különbözni akarnak a többiektől, fel akarják hívni magukra a figyelmet. Mivel?

A lázadók boldogok attól, ha hajuk színe már messziről kitűnik. Minél színpompásabb és szokatlanabb a szín, annál jobb. Mint amilyen a L'Oréal Paris Colorista Washout Aqua kimosható színárnyalata is! Szereti, ha egyik napról a másikra meg tudja változtatni a frizuráját? Ez a Remington PROluxe S9100 hajvasalóval könnyen megoldható.

lázadó look

Adja a világ tudtára az öntudatát a Burberry Her parfümmel, ami a kötetlenség tökéletes megtestesítője. Hiszen a nagykövete is az ellentmondásos modell, Cara Delevingne! Sminkeléskor játsszon egy kicsit a Makeup Revolution Life On the Dance Floor pikáns árnyalataival, élénkítse az arcát a Pro HD Brighter Than My Future highlighter palettával, és ne feledkezzen meg az olyan lázadó, vörös ajkakról sem, mint amilyeneket a Lancôme Matte Shaker rúzzsal készíthet magának!