ÚJDONSÁG: Ön is képes professzionális zselés körmöket készíteni!

A Sally Hansen újdonságánaka zselés körmök építéséhez szükséges professzionális szett – tesztelésére valóban nagyon kíváncsi voltam. Be kell vallanom először ehhez a termékhez kétkedve álltam hozzá, mégpedig két okból. Elsősorban azért, mert a természetes körmök híve vagyok és féltem, hogy a műköröm nem hat majd természetesen a körmeimen. Másodszor pedig azt hittem, hogy nem leszek képes megfelelően használni a terméket. Viszont, kizárólag jókat hallottam róla, így adni akartam neki egy esélyt, és azt kell mondanom, hogy jól tettem, hisz csodás termékről van szó. Hála neki megváltozott a véleményem a zselés körmökről, pedig azt hittem erre sosem kerül sor.

zeslés körmök

 

Mindenki képes elkészíteni

Először is elmondanám, hogy mit tartalmaz a Sally Hansen szett: LED lámpa a lakk fixálására, zselés alapozólakk, színes zselés körömlakk, zselés fedőlakk, körömlakklemosó korongok, körömlakklemosó zselés lakkhoz, rózsafa pálcika és kétoldalú körömreszelő. Az applikálástól egy kicsit tartottam, így először csak az egyik körmömön próbáltam ki. Nagyszerűen ment. A képes használati utasításhoz tartottam magam, melyet a dobozon találtam, mert nagyon érthetően ábrázoltak mindent (rendelkezésünkre áll egy részletes leírás is, de ezt ki sem vettem). Elsőként a zselés alapozólakkot kell felvinni a körmökre. Ez egy réteget képez a körmökön, mely erősíti és védi a körmöket a színes körömlakk applikálása előtt. Ezek után behelyezi a körmöket a lámpába és 30 percig hagyja száradni. Az is csodás, hogy amint bekapcsolja a lámpát, elkezd világítani és automatikusan kikapcsol 30 másodperc elteltével. Így nem szükséges Önnek külön mérnie az időt. Ezt követően applikáljuk a színes zselés lakkot. Két réteget viszünk fel, hogy valóban szép legyen. Az egyes rétegeket mindig megszárítjuk a lámpában. Utolsóként a fedőlakkot kenjük fel a körmökre, természetesen ezt is megszárítjuk a lámpában szintén 30 másodperc alatt. Most a körömlakklemosóval letöröljük a körmöket. Ezzel lemossuk a körmökön maradt ragadós réteget, így szép fényes, tiszta és tündöklő színű körmöket kapunk (meglepően ez is nagyon könnyen ment). Kész is. Meg kell dícsérnem a körömlakkok ecsetét is, mert nagyon könnyen használhatóak, ezért nagyon gyorsan lehet velük dolgozni. Mindkét kezem manikűrét kevesebb mint egy óra alatt képes voltam elvégezni, pedig eddig nem volt ilyen tapasztalatom.

Mik a zselés lakkok előnyei?

Számomra az a legnagyobb előnye, hogy erőssé teszi a körmöket, így azok nem töredeznek. A lakk kb. 14 napig tart a körmökön, mely szintén egy hatalmas plusz. Valóban 14 napig bírta anélkül, hogy valahonnan lepattogott volna. Sőt, bírta volna tovább is, de mivel a körmök nőnek, így lassan lenő a körömlakk is, ezért olyan 14 naponta meg kell újítani. Körmeim a zselés körömlakkal természetesnek hatnak, gyönyörűen fénylőek, és mivel nem töredeznek, így bármilyen nagyságúra megnőnek (ez eddig elképzelhetetlen volt).

sally%

A jobb oldalon hagyományos körömlakk, balra pedig a kisujjamra applikált zselés körömlakk.

Hogyan szabadulhatunk meg a zselés körömlakktól?

A körömlakk eltávolítása is nagyon egyszerű. Egy vattakorongra teszünk a speciális lemosóból, ráhelyezzük a körmökre, alufóliába csomagoljuk és az utasítás szerint hatni hagyjuk 15 percig. Majd eltávolítjuk az alufóliát és mindhárom réteg szépen lejön. Ennyi.

Attól is féltem, hogy a zselék alatt sérülnek a körmeim, de egyáltalán nem. A szerkezete sértetlen maradt, tehát ezek után csak rajtunk áll, hogy szeretnénk-e továbbra is zselés lakkot használni vagy esetleg visszatérünk a klasszikus körömlakkokhoz. Nem úgy van, mint a műkörmöknél, melyek károsítják a természetes körmöket. Én személy szerint nem látom okát annak, hogy ismét klasszikus körömlakkot használjak, hisz a zselés lakk gyönyörűen néz ki és sokáig tart a körmeimen.

Végezetül azt is ki kell emelnem, hogy a Sally Hansen szett darabjai külön-külön is megvásárolhatóak – legyen szó körömlakklemosóról, körömlakklemosóról a zselés lakkhoz vagy a körömlakkokról. A színes természetesen sok gyönyörű árnyalatban érhető el, elég választani. Engem leginkább a Pink Pong árnyalat fogott meg, biztos ki fogom próbálni.

Tehát, ha gyönyörű és erős körmökre vágyik, nem kell szalonba mennie – a Sally Hansen szettel képes lesz rá Ön is az otthonában és még élvezni is fogja.

Eszter