ÚJDONSÁG: Izrael legforgalmazottabb kozmetikája végre nálunk is kapható! Milyen?

A GA-DE kozmetikai márka forró újdonságnak számít Európában, mely szerintem nagyon hamar közkedveltté válik majd. Idővel a legjobb kozmetikai márkákkal fog versengeni. Ezt az is bizonyítja, hogy Izraelbe, ahonnan a márka ered, a legforgalmazottabb kozmetikai márka, és a parfümök terén is hódít, hisz a GA-DE Icon Musk Oil parfüm bestseller az eladás terén olyan márkákat vágott zsebre, mint a Calvin Klein vagy a Paco Rabanne. Tehát ez a márka biztosan tud valamit.

GA-DE kozmetika

A GA-DE márkát 1985 –ben alapították egy konkrét céllal – segíteni a hölgyeknek, hogy a lehető legjobban nézzenek ki. Hogyan jellemzi magát a GA-DE márka? Arra inspirálja a hölgyeket, hogy fedezzék fel egyedi szépségüket, és minden egyes termékkel érzéki élményt kínál nekik.

Mi az én véleményem? Már régebben felkeltette az érdeklődésemet ez a márka, körülbelül múlt év szeptemberétől követem, mikor először kezdett megjelenni a lifestyle magazinokban. Csak jókat írtak róla. Már egy pár terméket (dekoratív kozmetikát, testkozmetikát és parfümöt is) kipróbáltam, és teljesen elbűvölt. Amennyiben össze kellene hasonlítanom valamelyik márkával, akkor a minőségét illetően megegyezik a Clinique márkával. Az arcápoló termékei valóban hatásosak, a dekoratív kozmetika könnyen használható és tartós – mindaz, amit a márka ígér, 99 % -ban megfelel a valóságnak. És valljuk be, ez nem sok márkára jellemző. A termékek csomagolásai is teljesen lenyűgöztek, melyekről lerí a minőség és a luxus – valóban nagyon exkluzív. Ezért is vettem és nagy sikerrel ajándékoztam szeretteimnek is a GA-DE márka termékeit. 

Milyenek a termékek? Néhány dekoratív terméket, valamint a legforgalmazottabb GA-DE parfümöt választottam arra, hogy itt bemutassam Önöknek. Igyekezni fogok minden terméknél kiemelni azt, ami érdekelheti Önt.

GA-DE Longevity élénkítő make-up

Make-up lifting hatással. Minden egyes használat után feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr. Egzotikus kókuszolajjal, gardénia kivonattal és E-vitaminnal van gazdagítva. Tökéletes fedő hatás. Kicsit sűrűbb tesztúrájú, ezért inkább ecsettel vagy szivaccsal ajánlott felvinni. Nagyszerűen egybeolvad a bőrrel és nem képez rajta természetellenes réteget. Tökéletesen mattít és nagyszerűen tart (még vízzel is érintkezhet). Nem lesz fénylő a bőre, viszont egységes tónusú igen, még egy pár óra elteltével is. Sőt, még púdert sem kell használnia.

longevity

GA-DE Rich & Moist élénkítő korrektor

A korrektor, a szempillaspirál és az arcpír szerintem minden kozmetikai készlet alapja. Nem feltétlenül szükséges minden nap alapozót használni, de itt-ott el kell tüntetnünk egy-két bőrhibát. A GA-DE korrektor az ecsetnek köszönhetően pontos, tökéletes fedést biztosít és élénkít. Ideális a szem alatti területekre (főleg, ha láthatóan keveset alszik). Továbbá rendszeres használatot követően képes kisimítani az apróbb ráncokat és vonalakat, valamint hidratálja a bőrt.

GA-DE Lash Splendor szempillaspirál

Nem nagyon szívesen próbálgatom a szempillaspirálokat, mert már van egy kedvenc, melyet úgysem tud más felülmúlni. Hát … ez már nem igaz. A GA-DE szempillaspirál valóban nagyszerű. A szempillák minden húzással a szemem láttára „nőttek“, nem tapadnak össze (még több réteg felvitele után sem), sűrűbbek és enyhén íveltek. Ez az én legnagyobb kozmetikai felfedezésem.

mascara

GA-DE Everlasting tartós rúzs és szájfény

Ez a rúzs valóban tartós, nyugodtan ehet és ihat. Először applikálja az első (színes) réteget, mely nem tartalmaz semmilyen olajat, így azonnal megszárad az ajkán és egy tartós, ultra könnyű réteget hoz létre. Nem kell félnie attól, hogy szárazak lesznek az ajkai, hisz van még egy réteg, – fény – mely hidratálja és élénkíti az ajkakat. Próbálja ki, biztos meglepetést okoz majd.

lipcolor

GA-DE Icon Musk Oil eau de parfum

Ez az illat a GA-DE márka ún. zászlóshajója. Izrael legforgalmazottabb parfümjéről beszélünk, mely legyőzte a világ parfüm bestsellereit is. Nem csak próbáltam, de meg is vettem ezt az illatot, és azokra a kivételes eseményekre használom, amikor különlegesen szeretnék illatozni. Ez egy teljesen szappanos illat. A rózsa, jázmin és gyöngyvirág kombinációja tökéletesen tiszta, de erős és feltűnő illatot eredményez. Ez a parfüm nálunk még nem annyira ismert, így biztosan egyedi lehet az illata. Bár lehet, hogy ez csak idő kérdése, hisz engem is már sok ember kérdezett meg, hogy mivel illatozok, és hogy hol tudnának beszerezni egy ilyen parfümöt. Meglátjuk.

icon musc oil

Eszter