ÚJDONSÁG: Dove DermaSpa - testápolás, mely valódi élményt nyújt!

A Dove márkát nagyon szeretem – a termékeik jó minőségűek és úgy érzem, hogy valóban működnek, kedvező áron kaphatóak, valamint tetszik a márka filozófiája is. Örültem, mikor értesültem arról, hogy a Dove egy újdonsággal rukkolt elő, mely még nagyobb luxus érzést ígér, mint az eddigi termékei. A Dove DermaSpa testápoló sorozat a jeles bőrgyógyászok tapasztalatait (ez biztosítja a hatékonyságát) vegyíti a termálfürdők által nyújtott luxus érzéssel (ennek köszönhetően valódi élmény lesz a használata).

Dove DermaSpa

Mi volt a Dove szakemberek célja? A mindennapos higiéniai szokásainkat szerették volna egy olyan ápolássá változtatni, mely nagyszerű érzéki élményt biztosít. Egyszerűen a DermaSpa termékekkel élvezetes lesz a testápolás, ezenkívül pedig érezhetjük azok jótékony hatásait. E sorozat minden terméke Cell-Moisturisers™ technológiát tartalmaz – hidratáló anyagokat, melyek a sejtekben hatnak, így biztosítva a bőr tökéletes hidratációját. A DermaSpa kollekció négy sorozatból áll, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt.

 

Dove DermaSpa sorozatok

  • A feszes bőrért – a kék Uplifted+ sorozat
  •  A fiatalos és rugalmas bőrért – a lila Youthful Vivality sorozat
  •  A természetesnek tűnő napbarnított bőrért – az arany Summer Revived sorozat
  •  Az egységes, tündöklő és selymesen finom bőrért – fehér-arany Goodness3 sorozat

Nekem az utolsó, a Goodness3 sorozat termékeit volt lehetőségem kipróbálni. Milyenek?

Dove Goodness3 termékteszt

Ebben a sorozatban testápoló tej, testápoló krém, testápoló olaj és kézkrém található. Ezek a termékek a Cell-Moisturisers™ technológián kívül még homoktövis-olajat (omega) is tartalmaznak, mely megújítja a bőr védelmi rendszerét, finommá teszi, valamint tündöklő, selymes és puha bőrt hagy hátra. Mind a négy termék rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal és még gyönyörűen illatoznak is – e kollekció illatának megalkotásához a neves parfümőr, Ann Gottlieb segítségét vették igénybe, aki Marc Jacobs, Dior vagy Calvin Klein parfümök készítéséből is kiveszi a részét. És valóban helyt állt – a DermaSpa kollekció termékeinek illata ellenállhatatlan. A Dove Goodness3 a krémes vanília, kókusz és pézsma után illatozik, de felismerhetőek a citrus, gyömbér és a frézia tónusai is.

Dove Goodness3 testápoló krém és testápoló tej

dove dermaspa 3

A Dove Goodness3 testápoló krém praktikus 300 ml –es csomagolásban kapható, tehát egy nagy kiszerelésről beszélünk, melyből a textúrájának köszönhetően kevés is elég, így sokáig kitart. A DermaSpa sorozat a testápoló krémen kívül még testápoló tejet is tartalmaz. A krém, amint már az lenni szokott sűrűbb és inkább a száraz bőrre ajánlott. Így a testünk szárazabb részeire ajánlanám én is, mint például a könyök, térd vagy a talp. A test többi részét bekenhetjük a testápoló tejjel, mely kivételesen kellemes, könnyen kenhető és viszonylag gyorsan beszívódik. Én mindig a reggeli tusolás után használom, ezt követően nyugodtan felöltözhetek – nem hagy hátra zsíros réteget. Engem ez a testápoló tej kellemes érzéssel tölt el és fantasztikus illata van, mely valóban hosszan érezhető. Mindkét termék nagyszerű és élmény használni őket – képesek kellemessé tenni a reggeleket.

dove dermaspa 1

Dove Goodness3 testápoló olaj

dove dermaspa 4

Míg a testápoló krémet és tejet reggel, addig a testápoló olajat inkább este, alvás előtt használom. Bár nem nagyon száraz a bőröm (inkább normál), mégsem okoz gondot, hogy olajról van szó, mert nem nagyon zsíros és gyorsan beszívódik. Az olajat elég egy pár másodpercig felmelegíteni a tenyerünkben, majd applikálni a testünkre. Gyönyörűen kenhető, és a használata után szebb lesz a bőrünk. Csillogóan fénylő (de valóban nem zsíros), enyhén színezett és illatos. Amint azt már említettem általában este használom az olajat – de nemcsak alvás előtt. Például használható valamilyen buli előtt is – nagyszerűen fogja érezni magát. Nemcsak gyönyörű lesz a bőre, de egész este érezheti majd az olaj felülmúlhatatlan és kellemes illatát. Rendszeres használatát követően (kb. már egy hét után) a bőröm kellemesebb és rugalmasabb lett, ezért is ajánlom a Dove Goodness3 sorozatot bátran mindenkinek.

Dove Goodness3 kézkrém

dove dermaspa 2

Be kell vallanom, hogy csak ritkán használok kézkrémet – reggel vagy este. Nem is nagyon szeretem, mert az applikálás után mindig várnom kell egy kicsit mire beszívja a bőröm a krémet. A Dove Goodness3 kézkrémnél viszont feltétlenül ki kell hangsúlyoznom, hogy azonnal beszívja a bőr, így a használat után egy pár másodperc elteltével már nyoma sincs zsíros, ragadós érzésnek. A kézem tökéletesen hidratál és gyönyörűen illatozik. Bár nem vagyok egy nagy szakértője a kézkrémeknek, ezt mégis csak ajánlani tudom.

 

Eszter