ÚJDONSÁG: adidas Born Original – új cool kettős nőknek és férfiaknak!

Végre itt van! Hosszú és alapos tervezést követően ez a neves sportruházati márka, az adidas Originals bemutatta az új nőknek és férfiaknak szóló illat kettősét, az adidas Born Original –t. Ne hagyja, hogy ezek az illatok elkerüljék a figyelmét, mert valóban különlegesek. Nem azoknak készült, akik el akarnak vegyülni a tömegben. Épp ellenkezőleg, olyan illatokról van szó, melyek felkeltik mindenki figyelmét.

újdonság

Engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását!

Örömmel tölt el, hogy hosszú idő után olyan illatokat fedeztem fel, melyek hátterében történet és ötlet van. Az adidas Originals márka általában ellenzi az egységességet és a szürkeséget, ezzel szemben előtérbe helyezi az eredetiséget, egyediséget és a hitelességet. E kettős bemutatásával egy kérdést tesz fel, melyre meg is adja a választ: „Valójában mikor születünk meg? Abban a pillanatban, amikor felfedezzük saját kreatív énünket.”

Az adidas Born Original illatok segíteni hivatottak abban, hogy megtaláljuk magunkban az eredetiséget, a kreativitást és szabadjára engedjük a fantáziánkat. Azt kérdezi, hogy hogyan? Olyan összetevők használatával, melyek ellentétes tónusok kirobbanó keverékét eredményezik. Az egyes elemeket dinamikus, de ugyanakkor harmonikus kompozícióba kapcsolja össze.  Ezek az illatok arra ösztönzik viselőjüket, hogy merje más szemmel nézni a körülötte lévő világot, új és kreatív szemmel. Hogy bátran keverjék, kapcsolják, mixeljék és remixeljék az ötleteket, a divatot, a zenét, a technológiákat. Röviden, ezek az illatok életre keltik a fantáziánkat, hogy mindenki megtalálja magában az eredetiséget.

Milyenek ezek az illatok?

A női adidas Born Orginal lédús, enyhén (tehát kellemesen) édes illat, mely energiával tölt fel. Az elején a bergamott, barack és narancskéreg koktélja érezhető, mely a kókusz és jázmin egzotikus tónusaival van kiegészítve. Ettől lesz az illat érzéki, mely szükséges egy női parfüm esetében. Az egész kompozíciót a tonkabab finom lehellete zárja és teszi teljessé.

adidas born w

A férfi adidas Born Original zavaróan hat az érzékeire. A függőséget kiváltó borostyán – fahéjas tónusokkal csábítja el Önt. A rebarbara és az ibolya levelek keveréke adja meg a zöld líriai aspektusát, mely összhangban van az illat fűszeres gerincével, melyet a feketebors és a narancs olaj alkot. Egy különleges, kiegyensúlyozottan aromás és enyhén fás illat, mely biztosan elvarázsol.

 adidas born m

Mivel mindkét illat egyik fő tulajdonsága a dinamizmus, a tervezők ezt becsempézték a parfümök üvegjeibe is. Az üveg alakja egy olvadt, folyékony üveget ábrázol, tehát olyan anyagot, mely mozog és változik. Mindezeket olyan elemek egészítik ki, mint a biztosítékkal ellátott anya alakú kupak, mely eltávolításával felszabadul az illat. A női parfüm kupakja bronz színű, míg a férfié acélosan szürke, ugyanúgy, mint a logó színe is, mely az egyszerű fehér dobozt díszíti.

A férfi adidas Born Original toalettvíz 30, 50 és 75 ml –es kiszerelésben kapható, melyet tusfürdő gél és deostick egészít ki. A női adidas Born Original szintén 30, 50 és 75 ml –es kiszerelésben érhető el, valamint testápoló tej és tusfürdő gél is beszerezhető hozzá.