ÚJDONSÁG a Lancaster márkától: a napsugarak 100% -a az ellenőrzésünk alatt

 

Lancaster napozó kozmetika

Már tavaly nyáron is írtam a Lancaster kozmetikáról, mert a legkiválóbb napozó kozmetika közé tartozik. A termékek minden elvárásomat kielégítik. Ez nem is csoda, hisz már 70 éve vizsgálja a napsugarakat és azok hatásait a bőröregedésre. Nagyon fontos tény az, hogy az UV sugarak csak 10 % -t alkotják azoknak a napsugaraknak, melyeknek ki van téve a bőrünk. Milyen a többi? Infravörös sugárzás és látható fény. Ezek alkotják a napsugárzás 90 % -t, melyek bejutnak a bőrünk mélyebb rétegeibe és előidézik a bőröregedést. A gond az, hogy nem minden napozó kozmetika képes megvédeni minket a napsugarak 100 % -tól. A Lancaster laboratóriumában ezért hozták létre a speciális Full Light technológiát, mely képes erre.

Még tökéletesebb védelem a napsugarakkal szemben

Az új Lancaster Sun Beauty és Lancaster Sun Control sorozatok termékei a Full Light technológián alapszanak, melynek köszönhetően nagy előnnyel rendelkeznek a többi hasonló készítménnyel szemben. Kiterjed a teljes fényspektrumra, tehát az UVA sugárzásra + UVB sugárzásra + LÁTHATÓ FÉNYRE + INFRAVÖRÖS sugárzásra, így tökéletesen védi a bőrünket.

Lancaster Sun Control

Mivel ártanak nekünk a napsugarak?

  • az UVB sugarak felelősek a barnulásért, rosszabb esetben a bőr leégéséért.
  • az UVA sugarak felgyorsítják a bőröregedést és befolyásolják a sejtek megfelelő egyensúlyát.
  • Az infravörös sugarak a kollagén- és elasztinrostokat károsítják, melyek későbbiekben rossz hatással vannak a bőr rugalmasságára és feszességére.
  • A látható fény, mely lényegében a szabadgyököket termeli, a bőr legmélyebb rétegeiben hatva okoz sejt diszfunkciót, amely elősegíti a bőröregedést.

Ezért akart a Lancaster márka komplex rendszert alkotni, mely egyidejűleg elnyeli, visszaveri és semlegesíti a különböző fényspektrumokat, így minimalizálva azok káros hatásait a bőrünkre. Sikerült is nekik és bemutatták a Sun Beauty és a Sun Control sorozatokat, melyek a teljes fényspektrumot veszik célba. Használatával maximálisan megvédheti a bőrét a napsugarakkal szemben.

Védje meg a haját is!

Önnel is előfordult, hogy ősszel gyenge és élettelen a haja? Ez annak köszönhető, hogy nyáron nagyon szenved. Ez a napsugaraknak, sós és klóros víznek köszönhető – ezek a tényezők nagyon legyengítik a hajunkat. A Lancaster márka bemutatta az új Sun Beauty Multi-repairing Oil Serum hajápoló szérum olaját, mely azonnal hat a hajszövetekre és egy perc alatt vitalitással tölti fel. Varázslatos hatású, értékes olajakat tartalmaz. Az argán olaj táplálja és hidratálja a hajszöveteket. Az inca inchi olaj körülölelve védi a hajat. Felviheti a száraz vagy nedves hajra, gyorsan beszívódik és kellemes érzést hagy hátra. Szerezze be az idei nyárra és meglátja, hogy egészséges, erős, fénylő és táplált marad a haja.

Lancaster Sun Beauty Hair

Nem kell szabadságra menni, elég befújni magunkat

A Lancaster márka a napozó kozmetikán kívül idén egy nagyszerű újdonságot is piacra dobott. Egy illatot, mely egy egzotikus partra repít el minket. A női Lancaster Le Parfum Solaire eau de toilette parfümöt a Lancaster napozó termékek tipikus illata ihlette.

Nem alkalmas klasszikus parfümöt használni, ha napozni készül. Ezt az illatot viszont nyugodtan használhatja a napon vagy a városban is. A Lancaster Parfum Solaire elnevezésű kompozíciót Christiane Plos parfümőr alkotta. A parfüm fej illatát ylang-ylang és gyöngyvirág, valamint narancs eszencia alkotja. A bőrét elönti a fehér virágokkal indító, energiát adó frissesség. Fahéj, jácint, jázmin és elvirított rózsaszirmokat tartalmazó virágcsokor egy finom és nagyon nőies lepelbe borítja be az illatot. Végül a fehér pézsma és a vanília bársonyos tónusai bontakoznak ki. Ezt a második bőr hatást a púderes ibolya és a balzsamfa akkordjai egészítik ki. Próbálja ki Ön is, mert egy olyan illatról van szó, mely lenyűgözi Önt és a környezetét is. 

Lancaster Parfum Solaire

Eszter