ÚJDONSÁG: A csillámok legnagyobb koncentrációja az Ön ajkainak!

A csillámok elengedhetetlen részei a smink világának. A csillogós körömlakkok, szemhéjfestékek, ajakfények már évek óta a legkedveltebb kozmetikumok közé tartoznak. Nemrég egy újdonság rázta fel a piacot – Glitter Lips. A csillámok úgy ragyogják majd be ajkait, mint azelőtt semmilyen kozmetikai termék. Nem csoda tehát, hogy miután elárasztotta az összes küldföldi divatblogot és elvarázsolta a világ hírességeit, hozzánk is megérkezett! Miről is van szó? A Glitter Lips egy speciális és hosszantartó ajakfény, amely szó szerint ezernyi csillámmal öltözteti fel ajkait, így fenséges csillogással ruházza fel azokat!

Glitter Lips

Mikor először vettem kezembe a terméket, elképzelni sem tudtam, hogy lehet elérni azt a végeredményt, ami a reklámok fényképein szerepel. Viszont be kell hogy valljam – tényleg sikerült! Csak egy kissé gyorsabb felvitelt igényelt, mint az a hétköznapi sminkelésnél megszokott.

Applikálás

Mindegyik Glitter Lips csomagolás tartalmaz egy speciális ragasztót- ami úgy néz ki mint egy kis szájfény-, egy csomag csillámot és applikációs ecsetet. A felhelyezése nagyon egyszerű, de amint mondtam, gyorsnak kell lennie, hogy a ragasztó ne száradjon meg azelőtt, hogy a csillámokat felhelyezte volna. Ajánlom tehát, hogy először alsó ajkát kenje be és máris vigye fel a csillámokat. Annak ellenére, hogy  rendelkezik speciális applikációs ecsettel is, én mégis úgy vallom, ujjakkal gyorsabb ez a folyamat. Ezután jöhet a felső ajak. Egyáltalán nem kell attól tartania, hogy a csillámok majd mindenhol ott lesznek, csak az ajkain nem. Elég egy kis vattát krémmel bekenni, és máris pillanatok alatt megszabadulhat a felesleges csillámoktól.

glitter lips foto

 

Végső hatás

Igazán meg voltam lepve a Glitter Lips hatásától. Nagyon tartottam attól, hogy a hatás majd nagyon természetellenes lesz, az ajkaim túlságosan is fényleni fognak és nagy bátorságot igényel majd, hogy az utcára kilépjek vele (és én nem igazán vagyok bátor). De kellemesen csalódtam végül, az ajkaim fantasztikusan néztek ki! Igaz, hogy világosabb árnyalatot használtam, de biztos vagyok benne, hogy a sötétebb árnyalatok is nagyszerűen mutatnak! És ami igazán váratlan volt, az a Glitter Lips tartóssága! A csillámok akár egy egész éjszakát is kibírnak. Szerintem nincs is jobb alkalom a Glitter Lips használatára, mint a most aktuális nyári éjszakák. Különlegessé varázsolhatja és felragyogtathatja megjelenését. Legyen minél gyorsabb, mivel véleményem szerint a Glitter Lips már nem sokáig marad ilyen újdonság. Tehát lépjen ki a tömegből és kápráztassa el környezetét csillogó ajkaival! Kínálatunkban különböző árnyalatokból választhat, nézzen hát körül!

 Dalma