Új, őrülten édes szerelem Katy Perry -től

Katy Perry's Mad Love

Éppen őrülten szerelmes? Olyan szerelmes, hogy egész nap mosolyog és jókedvű? Nem képes betelni a nagy Ő –vel, és minden édi, amit csinál? Amennyiben igen, akkor éppen Önnek készült ez a nagyszerű parfüm, mely a friss szerelem folyékony formája.

A Mad Love a világszerte ismert Katy Perry énekesnő és zeneszerző legújabb parfüm kreációja, melyet olyan sikeres illat előzött meg, mint a virágos-gyümölcsös Killer Queen. Ez a legújabb parfüm az év elején látta meg a napvilágot, ezért nem csodálkozhatunk, hogy az édes és őrült szerelmet mutatja be, hisz az énekesnő éppen ilyet él át Orlando Bloom színésszel.

Az említett illat elején alma sorbet érezhető, melyet az eper és a rózsaszín grapefruit gyümölcsös savanyúsága követ. A szívillatban bazsarózsa és jázmin keverékében gyönyörködhetünk. Aromás édes illatként írhatjuk le a parfümöt, melynek alapját pézsma, szantálfa és nagyon intenzív tónusú kókusz alkotja. Egy kicsit nyári gyümölcskoktélra vagy egy szörppel leöntött fagyi pohárra emlékeztet. Az édes összetevők intenzitásának meghosszabbítása érdekében inkább a ruhájára vagy a hajára permetezze a parfümöt, hisz az édes tónusok, mint például a szantálfa hajlamos gyorsabban elillanni.

A parfüm üvegcséje az egy évvel korábban megjelent Mad Potion illatra emlékeztet, viszont más szempontból ezt a két parfümöt nem lehet összehasonlítani. Egy varázslatos csáberejű ital üvegcséjét juttatja eszünkbe, mely örök szerelmet ígér. Világos rózsaszín, mint egy vattacukor, ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy a meleg és szórakozással töltött nyári esték színhelyére repít el minket. A Mad Love egy parfüm, mely inkább a fiatalabb lányoknak, hölgyeknek készült, de ha Ön örök romantikus, és szereti ezt a típusú illatokat, akkor Önnek is tökéletes lesz.

 

Eszter