TUTORIÁL: Romantikus BOHO-chic stílusú frizura készítése hajsütővassal

A nyár mintha csak a romantikus hullámok időszaka lenne. És teljesen mindegy, hogy ezekkel a hullámokkal a természet áldotta-e meg. Egy minőségi hajsütővassal néhány perc alatt saját maga is hullámossá tudja tenni a haját. Sajátítsa el a hajsütővas használatát és merítsen ötletet romantikus BOHO-chic stílusú nyári frizura tippjeinkből!

kulma1

A hullámok egyszerű és gyors létrehozásához a label.m Electrical The Advanced Pro Triple Barrel Waver tripla hajsütővasat ajánljuk. Csatlakoztassa a fali aljzatba, kapcsolja be és hagyja felmelegedni. Az optimális hőmérséklet 220 0C, azonban mindig a saját hajának megfelelően állítsa be! Vékonyabb szálú és sérült hajhoz alacsonyabb hőfokot válasszon, így kímélheti haját a károsodástól. Egészséges, erős szálú vagy nehezen kezelhető hajhoz viszont kissé magasabbra állíthatja a hőmérsékletet.

Amíg a készülék felmelegszik, készítse elő a haját hajsütéshez. Alaposan fésülje ki és használjon termoaktív sprayt, ami dúsabbá teszi és fixálja a haját. Mi a L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume alkalmazását javasoljuk.

kulma2

Kezdje a hajsütést az alsó hajfürtökön. A haj felső részét fogja össze a fejtetőn, hogy ne zavarja a hajformázásban. Fürtönként haladjon a hajsütéssel. Mindig helyezze a hajfürtöt a lemezek közé, és szorítsa finoman össze a hajsütővas markolatát. Várjon néhány másodpercet, majd ismételje meg a műveletet a hajfürt teljes hosszában.

kulma3

Miután az alsó hajfürtökkel elkészült, tincsenként fokozatosan bontsa le és hullámosítsa a fejtetőn összefogott haját.

Fésülje meg az immár hullámos haját ritka fogú fésűvel. Végezetül rögzítse a frizurát hajfixáló spray-el. Mi az erős rögzítést biztosító TIGI Bed Head Hard Head mellett döntöttünk.

kulma4

Göndör hajból készült nyári frizurák

A nyári megjelenéshez remekül illenek a virágos hajdíszek. Akár egy apró virágos egyszerű hajpántot is viselhet. Nappali kiegészítőként egyszerű hippi stílusban is felteheti, és ezzel tökéletesítheti a romantikus Boho stílust.

Estére egy laza kontyot is készíthet magának. Tűzze fel egyenként finoman hullámcsattal a tincseket, és csak az arcát szegélyező első tincseket hagyja szabadon. Az eredmény kicsit a 20-as évekre emlékeztető szép frizura lesz.

Ha viszont jobban szereti az élő virágokat, válassza a kedvenc tavaszi színű virágát, rögzítse hajcsattal az egyik füle mögött és élvezze gyönyörű illatát!

kulma5