Tudta, hogy Dolce & Gabbana kiváló dekoratív kozmetikát is gyárt?

Mindenki nagyon jól ismeri az olasz Dolce & Gabbana luxus márkát. Tudjuk, hogy fantasztikus divatkollekciókat és szépséges illatokat kreálnak, amelyek közül számos parfüm bestsellernek számít. Ilyen például a „halhatatlan“ Light Blue, vagy a The One. Tudjuk továbbá, hogy a Dolce & Gabbana korunk legnagyobb divatmárkái közé tartozik. A divatvilág csúcsát megközelítő útra 1990 - ben léptek, amikor Madonna az ő legendás fűzőjüket öltötte magára a Truth or Dare: In Bed with Madonna c. film premierjére és a cannes - i filmfesztiválra is. Azóta a Dolce & Gabbana már számos világhírű személyt öltöztet. Madonna az Erotica és Music c. albumjainak turnéira a Dolce & Gabbana - val terveztette a kosztümjeit, valamint a Szex és New York sorozat második legemlegetettebb divatmárkája is a Dolce & Gabbana volt (természetesen a Manolo Blahnik után). De tudta Ön, hogy a Dolce & Gabbana luxus dekoratív kozmetikát is gyárt, aminek még Scarlett Johansson vagy Pat McGrath, napjaink egyik legjobb sminkmestere, sem tud ellenállni? A honlapunkon található Dolce & Gabbana kozmetikai kínálatban megtalálhatóak a luxus make-upok, púderek, arcpirosítók, szemhéjfestékek és kozmetikai ecsetek is.

Dolce & Gabbana

Tökéletes bőr a Dolce & Gabbana kozmetikával

Mivel a Dolce & Gabbana márka ténylegesen elsőosztályú minőségre törekszik, elmondható róla, hogy az összes dekoratív kozmetikai termék rendkívül luxus és egészen biztosan nem fog csalódni benne. Érdemes megemlíteni a Dolce & Gabbana The Foundation make-upot a matt hatásért. Ez a make-up rendkívül puha, egyenletesen applikálható, tökéletesen fedi a bőr hibáit és megakadályozza a csillogását is, mivel elnyeli a felesleges zsírt. A matt és egységes arcbőr ezzel a make-uppal igazán tartós (akár 12 óra). Nem terheli az arcbőrt és parfümmentes. A hagyományos make-upokkal szemben egészen 15 különböző árnyalatban érhető el, tehát biztosan ki fogja tudni választani az Önnek megfelelőt.

Amennyiben el szeretné takarni a feltűnőbb tökéletlenségeket, próbálja ki a Dolce & Gabbana The Concealer élénkítő korrektort. Összetétele nagyon puha, mégis képes elrejteni a pigmentfoltokat és a szemek alatti fekete foltokat is. Biztosan értékelni fogja a praktikus applikátort is, amelynek ecset formája van, ráadásul a korrektor vízálló is.

Amennyiben fel szeretné frissíteni az arcát és egészséges megjelenést szeretne neki varázsolni, próbálja ki a Dolce & Gabbana Blush luxus arcpirosítót. Megdöbbentett engem az árnyalatok széles választéka. Az arcpirosító tükröt és egy praktikus ecsetet is tartalmaz, továbbá természetes és egészséges színt kölcsönöz az arcbőrnek, valamint hidratáló hatása is van.

Emelje ki a szemeit!

A minőségi szemhéjfestékek a smink alapjának számítanak. A Dolce & Gabbana The Eyeshadow szemhéjfestékek igazán minőségiek. Kiemelik és ragyogóvá teszik a szemeket, tartósak és nem kenődnek el. Applikálhatja szárazon (nappali viselet) és vizesen is - ezután sokkal feltűnőbbek és tökéletesen illenek esti sminknek is. Minden egyes csomagolás két szemhéjfestéket tartalmaz, amelyek színben kiegészítik egymást, tehát kombinálhatóak.

Amennyiben igazán feltűnő szempillákat szeretne, akkor a Dolce & Gabbana The Mascara szempillaspirált ajánlanám. Pigmenteket tartalmaz, amelyek rendkívül fekete szempillákat biztosítanak. Az applikálókefe nagyon sűrű, tehát dúsabbá teszi a szempillákat, ráadásul tökéletesen szét is választja őket. Ennek köszönhetően nem kell félnie attól, hogy a pillák összeragadnának. Minősége igazán kiváló, ezáltal a hatása egész nap kitart - nem kenődik el, nem hagy lenyomatokat és nem morzsolódik.

Bár a Dolce & Gabbana termékek saját applikátort is tartalmaznak, a felvitelhez a márka speciális sminkecseteit ajánlanám. Természetes sörtékből gyártják (kecskeszőrből és pónisörényből), tehát tartósak és könnyű a használatuk is. A szemhéjfestékecset például tökéletes az árnyékolásra, a festék pedig jól megtapad rajta, így nem fordulhat elő az, hogy festékes lesz a szeme körül. Látni fogja, hogy ezekkel az ecsetekkel a minőségi sminkelés elérhetővé válik.