Trükkök sminktermékekkel

Sminktermékek újragondolva

Önnel is előfordult már, hogy nem találta, otthon hagyta az alapozót, vagy valamelyik sminkterméket? Erre az esetre mutatunk most néhány trükköt és terméket, amelyekkel akár egy teljes sminket is elkészíthet.

Matte Ink folyékony ajakrúzs, mint báziskrém szemhéjra

… vagy, mint szemhéjpúder. Ha hangsúlyosak az erek a szemhéján, érdemes erősen fedő korrektort vagy a SuperStay Matte Ink ajakrúzs nude árnyalatát használni. Erős pigmentációjának köszönhetően az ajakrúzs egységesíti a szemhéjat és előkészíti a szemhéjpúder felvitelére. Hagyja száradni egy kis ideig, majd vigye fel rá a szemhéjpúdert. A szemhéjpúder alatti báziskrém segít kiemelni a színeket így már nem is szükséges a teljes szemhéjat befedni, hiszen az ajakrúzs színe szemhéjpúderként is hat. Ha nem fél a színektől, válasszon más, kedvező árnyalatot!

Moni a Matte Inkk folyékony ajakrúzzsal

Bronzosító háromféleképpen

A bronzosítók az idei szezon sztárjai. Napbarnított és üde megjelenést kölcsönöznek a bőrnek még ősszel is és nagyszerűen kontúrozhat velük. Próbálja ki a Maybelline City Bronzert: egy kis ecsettel vigye fel a szemhéjára! Ez a trükk egy másik idei, a "no makeup makeup" trenddel is jól összeegyeztethető és mélységet kölcsönöz a sminknek. Ha arcpirosítóval próbálja ki ezt a trükköt, akkor az orcáira és a szemhéjára vigyen fel, de a szem belső sarkából indulva csak a szemhéj közepéig, a kifinomult és egységes tónusú sminkért. Végül, de nem utolsó sorban a bronzosítót a szemöldöködre is használhatja. Ez persze az árnyalattól is függ, de ha nincs Önnél más, akkor a matt bronzosító játékosan helyettesítheti a szemöldök sminkelésére használt termékeket és segíthet kitölteni azt.

Helyes kis szeplők

Olyan ez, mint a göndör haj: akinek ilyen van, az nem szereti, akinek pedig nincs, az vágyik rá! Szerintünk a szeplőket nem szabad elrejteni! Inkább ellenkezőleg, hiszen nagyszerűen állnak mindenkinek és idén még divatosak is. Fesztiválokon igen sokfélét látunk belőlük: egyesek fényes strasszokat, mások színes ceruzákat használnak. Ha természetes, barna szeplőket szeretne, akkor a Hyper Precise szemhéjtus Forest Brown árnyalatával könnyedén megrajzolhatja őket. Kezdje az orron és rajzolás közben eldöntheti, hogy 10, 15 vagy 100 szeplőt készít!

Eszti a Hyper Precise szemhéjtussal

Mivel a trükkökből sosem elég, maradjanak velünk és nézzék meg Anna kihívását Eszterrel és Szilvivel a Maybelline Make-up in the City sorozat legújabb epizódjában!

Szerző: Notino