Top 5 legjobb szempillaspirál

Felvettük a kapcsolatot Terryvel, aki egy szépség blogger és megkértük, hogy válassza ki 5 kedvenc szempillaspirálját, melyeket már kipróbált és elégedett is velük.

Megtalálja közöttük a kedvencét?

legjobb szempillaspirálok

A legjobb szempillaspirálok

5. Avon True Colour

Ez az Avon szempillaspirál azok számára tökéletes, akik szeretik a finom sminket. A szempillaspirál kiemeli és hosszabbítja a szempillákat, de nem kelt drámai hatást. A hatása inkább finomabb, könnyedebb.

4. Rimmel Wonder´Full Wake Me Up

Ez talán a legjobb illatú szempillaspirál amit ismerek. Uborka kivonatot tartalmaz a szempillák hidratálásáért és táplálásáért. A Wonder'Full Wake Me Up szempillaspirál szépen kiemeli a szempillákat, de nem drasztikusan, így a minimalistáknak is megfelelhet. 

3. Loreal Paris Volume Million Lashes

Ha olyan szempillaspirált keres, amely kihangsúlyozza a szempillákat és szépen átfésüli, akkor ez az igazi. A Volume Million Lashes szempillaspirál kefe egészen a szempilla gyökerétől képes azt átfésülni, szétválasztani és kiemelni.

legjobb szempillaspirálok


2. Avon Mark

Ez a szempillaspirál azoknak való, akik dús szempillákra vágynak. Képes a szempillákat kiemelni és dússá tenni anélkül, hogy összeragadnának. A Mark szempillaspirálkeféje nagyobb, ezért nem ajánlom a rövid szempillákra.

1. Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

Számomra ez minden szempillaspirál királynője. Hosszú, de egyenes szempilláim vannak és ahhoz hogy göndörebbek legyenek szempilla göndörítőt kellett használnom. Ez a kis csoda viszont szépen begöndöríti őket, mely egész napon át tart és még dúsít is. Pár hét használat után a szempilláim maguktól elkezdtek göndörödni. A kefe átlagos méretű, így a rövid szempillák tulajdonosai is könnyedén használhatják.