TOP 5 hajnövesztő termék

haj

A nyár véget ért és levágatta az erős napsütés miatt sérült haját, de nincs megelégedve az eredménnyel? Vagy esetleg unja már a rövid frizurát és a következő szezonig stílust kíván változtatni? Mindenkinek más ütemben nő a haja és ősszel a haj növekedése is lelassul. De ne essen kétségbe. Létezik néhány egyszerű természetes trükk, aminek köszönhetően a haja gyorsabban nő.

Nem kell túlságosan izgulnia. A haj végül úgyis mindig megnő. A stressz nem segíti a növekedését, hanem éppen ellenkezőleg hat. Olvassa el a természetes hajnövekedésre vonatkozó tippjeinket és ismerkedjen meg az elérhető legjobb hajnövesztő termékekkel, amelyeknek használatával rövid időn belül ismét kinőnek a dús fürtjei.

Tippek a haj természetes megnövesztéshez

Úgy gondolja, hogy a haj növekedésének támogatása egy bonyolult folyamat? Valójában olyan egyszerű lépések kombinációján alapszik, amiket könnyedén el tud végezni az otthona kényelmében is. A haj gyors növekedése mögött mindenekelőtt az Ön életvitele áll. Ezért étkezzen egészségesen! Kerülje a nem minőségi ételeket, vegyen fel az étlapjára minél több gyümölcsöt és zöldséget. Ne felejtse, hogy igyon sok vizet!

A természetes hajnövesztéshez hagyja magát inspirálni olyan szerekkel, amiket a konyhájában is megtalál. A hajat növekedésre késztető természetes szer például a mézzel kevert hagymalé is. Vigye fel a keveréket a hajára, masszírozza bele és mielőtt lemosná, hagyja 15-20 percig hatni. Három hónapon keresztül heti két-három alkalommal ismételje meg a műveletet.

Következő hajnövesztő tipp, hogy kefélje át többször minden este lefekvés előtt a haját, ez aktiválja a vérkeringést és serkenti a növekedést. A vérkeringést az is segíti, ha zuhanyzás közben samponozáskor átmasszírozza a haját. Próbálja ki a vitaminok fogyasztását is. Ezek megerősíthetik a haját és a körmeit.

A legjobb hajnövesztő termékek

A haj növekedése leggyorsabban a természetes módszerek és legjobb hajnövesztő termékeink kombinált alkalmazásával érhető el. A folytonosság és a fegyelem nagyban hozzájárul a haj növekedéséhez. Rendszeresen végezze el ezeket az egyszerű műveleteket, és meglátja, az eredmények nem maradnak el.

Azt kérdezi, hogy „mit használjak a hajnövekedés elősegítéséhez”? Összeállítottunk azoknak a termékeknek a listáját, amelyek kifejezetten segítik a haj növekedését.

Az Eucerin DermoCapillaire rendkívül hatékony sampon, amely felveszi a harcot a hajhullással szemben és visszaadja a természetesen dús hatását. Úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az egészséges hajnövekedést, ugyanakkor ne irritálja a fejbőrt.

A Ducray Anaphase serkentő sampon különböző vitaminokban gazdag összetételének köszönhetően erősíti a hajszálakat és növeli azok térfogatát.

A Vichy Dercos Energising hatékonyan gyógykezeli a hajhullást, továbbá növekedést serkentő szérumként is szolgál.

A L'Oréal Professionnel Pro Fiber Rectify szintén hatékony hajpakolás, amely helyreállítja a sérült hajat és elősegíti a növekedést.

Még több lehetőséges megoldást keres? Próbálja ki az olyan hajolajokat, mint például az Oli Miracle Argan Oil. Gyorsabban megnő, fényes és erős lesz tőle a haja.