TOP 5 esküvői frizura 2018-ra

esküvő

Továbbra is tartja magát az erdőn, mezőn és szabadban tartott esküvők divatja! Ezzel együtt a boho menyasszonyi frizuráké is, melyek a 30-as évek retró stílusával árnyalva még parázslóbbak. Előnyük? Nem kell a fodrászhoz mennie. Saját maga (vagy a barátnője segítségével) is el tudja készíteni.

1) Szabad tincsek

Az egyszerűen kiengedett haj is lehet esküvői frizura. Csupán gondoskodni kell a haj egészséges megjelenéséről (ami a Schwarzkopf hajformázást előkészítő spray használatával megoldható), jól ki kell fésülni olyan kefével, mint az ionizáló Olivia Garden vagy a természetes műgyantából és kaucsukból készült Ikoo hajkefék. Kezdheti is a beszárítást.

Lezárásként és a hullámok formájának megőrzése végett vigyen fel a hajára egy kis hajkrémet. Ha egyenes szálú a haja és szeretné kissé hullámossá tenni, használjon hajsütővasat és a tenci.art hőre fixáló sprayt. Azonban a koszorús menyasszonyi frizura egyenes haj esetén is szépen mutat.

szabad tincsek

2) Halszálka copf

Hosszú hajból halszálka fonással remek esküvői frizura készíthető. A boho stílus szabad kezet ad a menyasszonyi frizura elkészítéséhez. Ezért a copfot aszimmetrikusan vagy az alsó harmadában is befonhatja. Először fésülje ki a haját és tegyen rá egy kis lakkot. Finomabb szálú haj esetén jó szolgálatot tesz majd a Redken kreppesedés elleni krém, vagy a Tigi kisimító hajfényesítő krém. Főleg a barna és vörös hajúaknak nagyszerűen áll. Válassza ketté a haját, és nyugodtan használja hozzá a Tigi elválasztó csatjait. Fogjon meg jobb felől egy tincset, vezesse felülről át a haj jobb oldala felett. a bal oldala alatt nyolcast formálva. Folytassa a másik oldalon pont ellenkezően. A copf elkészülte után pár tincset egy kicsit meglazíthat. Fonás közben virágdíszt is nagyon egyszerűen belefonhat a hajába.

halszálka copf

3) Magas konty

Ez félhosszú hajból könnyen elkészíthető esküvői frizura. Először vegyen az ujjaira fixáló viaszt és fésülje át az ujjaival a haját. Ezután fogja az egyszerű hajcsatokat és tűzze fel a tincseket a fejtetőre. Nem baj, ha a konty nem szabályos, ugyanis annál inkább boho trendi lesz. Fixálja az elkészült frizurát, hogy egész nap szépen tartson. A Caviar Style hajrögzítő spray erre kiválóan alkalmas.

magas konty

4) Alacsony konty

A tarkó fölött lévő fonott konty félhosszú és hosszú hajból készíthető. A fő feladatot a volumen növelése jelenti. Ebben segítségére lehetnek az olyan nagyobb méretű hajcsavarók, mint a Chromwell öntapadós hajcsavaró. Eltávolításuk után csak fésülje át az ujjaival a hullámokat és fonja össze a haját. Nagyon gyakori a lazább kivitelű fonottkalács konty. Egyszerű hullámcsatok  és egy adag lakk segítségével az esküvői konty egész nap kiválóan tart. Még a virágokat is betűzheti velük a hajába!

alacsony konty

5) Glamour 30-as évek

A rövid hajú menyasszonyok frizuráját a 30-as évek irányzata inspirálja. Készíthet rakott hullámokat, de hajcsavaróval is hullámosíthatja a rövid haját. Csak egy nagy adag fényes hajfixáló kell majd hozzá. Végül még tökéletesen rögzítse olyan fixáló lakkal, mint pl. a Matrix Vavoom, és válasszon hozzá egy szép homlokpántot. Ez a frizura azért is nagyszerű, mert még akkor is jól áll majd önnek, ha teljesen „fiúsra“ van nyírva. Ráadásul a nagy napra finomabbá teszi a megjelenését ...

glamour 30-as évek