Tökéletes frizura reggel

A mai rohanó világban a mindennapi kötelességek mellett, melyet a hölgyeknek teljesíteniük kell, néha sajnos emberfeletti feladat tökéletesen elkészíteni a frizuránkat. Minden körülmények között jól kinézni a legtöbbünk álma, ezért fordulunk gyakran olyan kozmetikai segítséghez, mely a legeffektívebben és a leggyorsabban segít alakítani küllemünket.

A szépen formázott haj az alapja a jó kinézetnek. Ezt Ön is biztosan tudja saját tapasztalataiból kiindulva. Amikor reggel felébred és tükörbe nézve azt látja, hogy haja szerte széjjel áll, vagy éppen  élettelenül lelapult ez azt jelzi, hogy a reggeli hajformázás sok időt fog igénybe venni. Viszont sokszor reggel nincs erre időnk, így a szép dús frizura helyett gyorsan copfba fogjuk a hajunkat, és reméljük, hogy senki sem fog a frizuránkra nagy figyelmet fordítani a nap folyamán. Viszont, ha este romantikus vacsora vagy valamilyen fontos esemény várja, akkor általában nagy gondot jelent gyorsan szépre és dússá formázni a hajunkat úgy, hogy reggeltől egészen estig kitartson.

Folyamatosan újabbnál újabb jó minőségű fodrász termékek kerülnek a piacra, éppen ezért már van megoldás a fent említett problémára. Tökéletes, hosszan tartó frizura gyorsan! A titok a speciális styling készítmények használatában rejlik, melyeket kimondottan úgy terveztek, hogy meggyorsítsák a hajszárítóval történő hajszárítást. Ezek a termékek ezen kívül még biztosítják a haj védelmét is a hő által okozta károsodástól, és ami a legfontosabb tökéletesen fixálják a hajat az aktív polimereknek köszönhetően.

Ilyen nagyszerű styling készítmény például a L´Oréal Professionnel Série Expert Thermo Cell Repair exkluzív géles krém, mely gyorsítja a hajszárítást, és tökéletes védelmet és regenerációt nyújt. A hő által a hatás még megsokszorozódik. A készítménynek hála a haj könnyen fésülhetővé válik, jól kezelhető és formázható. A gél Amidocell technológiát tartalmaz, mely erősíti a hajszerkezetet. Ez a technológia a hajszál felszínén és a középső részén hat. A gélt nem szükséges leöblíteni, a haj teljes hosszára kell felvinni a hajmosás után, majd hajszárítóval vagy hajvasalóval formázni a hajat.

További nagyszerű termék a tökéletes és gyors hajformázáshoz a hajszárítás közben a Redken márka különleges Body Full hajhabja, mely dússá teszi a hajat, erősíti a hajszerkezetet és védi a törékeny hajat a mechanikus és hő okozta károsodásokkal szemben. A könnyű összetevőinek köszönhetően nem terheli meg a hajat, és nem hagy hátra összetapadt tincseket. Ez a különleges hab Non-Stop Volume Complex technológiát tartalmaz, mely biztosítsa a hosszan tartó dús hatást. Használata után a haj dús, könnyű és tündöklően fénylő lesz.

Szintén kipróbálhatja a nagyszerű L´Oréal Professionnel Tecni Art Volume hőre fixáló spray -t, mely ideális a göndör vagy hullámos hajra. A készítmény gyorsan dússá teszi a hajat a hajtövektől egészen a hajvégekig. Használata után göndör fürtjei formásak lesznek, kemény és ragadós hatás nélkül. A készítmény erősítő polimereket tartalmaz a fixálásért, valamint kation származékot a selymes hajért és a haj védelméért a napsugarakkal szemben.

styling haj formázás termékek