Tökéletes és egészséges barnulás? Úgy Eisenberg Sublime Tan!

eisenberg

Nyár. Nyaralás. Forróságtól vibráló levegő. Bársonyosan selymes bőre bronzosan csillog, és ön teljesen átadja magát a napsugarak ölelésének ... Csupán egy olyan védelmezőre van szüksége, aki vigyáz arra, hogy azok ne árthassanak önnek. Az Eisenberg Sublime Tan az, amire szüksége van! Az öregedésgátló és szabadalmaztatott Trio-Molecular® Formulával készült napozószerek új termékcsaládjára!
Amennyiben már ismeri az Eisenberg márkát, úgy tapasztalhatta, hogy termékei megérik az árukat. Ez a napozószereire is igaz. Ugyanis azok nem csak átlagos napozószerek, hanem igényes nőknek tervezett finom és átgondolt termékek.

Hi-tech napozás
Természetesen védelmet nyújtanak a napsugárzás káros hatásai ellen, de ugyanakkor lehetővé teszik, hogy pontosan olyan aranylóan bronzos árnyalata legyen az arcbőrének, amilyenre vágyik. Ráadásul gondosan vigyáz, nehogy az arcbőre a napsugárzás hatására elveszítse a hidratáltságát vagy öregedjen. Mindezt a csodálatos Trio-Molecular® Formula segítségével éri el, mely a napozás során regenerálja, energizálja és oxigénnel látja el az arcbőrt.

eisenberg

Válogatott alapanyagok
Mivel Eisenberg, minden napozókrémében valóban csak a legjobbat kínálja. A hi-tech csodákat az UVA és UVB napszűrők teljesen új generációjával, valamint fantasztikus természetes összetevőkkel társítja. A Sublime Tan Eisenberg a havasi gyopár virágának kivonatát tartalmazza. Ez a virág alkalmazkodott az extrém körülményekhez, így az ön arcbőrének is tud segíteni. Ráadásul nagyon ritka, és fontos öregedésgátló antioxidáns forrást is tartalmaz. Konkrétan a flavonoidokról van szó, melyek ebben a folyamatban a napozás közben felszabaduló szabadgyökökkel veszik fel a harcot.

Szigorúan tesztelt
Az Eisenberg Sublime Tan készítmények olyan kiválóak, hogy a napsugárzás elleni védelem vonatkozásában még a legszigorúbb követelményeket támasztó Japánban is a legmagasabb értékelést, PA+++ minősítést kaptak! „Napozó“ termékeinek más előnyös tulajdonságai is vannak: parabénmentesek, nagyon jól kenhetőek, nem lesz ragadós tőlük a bőr és az illatuk is csodálatos (végül is Eisenberg!!!). Valóban mindent tudnak, amit egy igényes nő a tökéletes napozószertől csak elvárhat. Melyik termékekről van szó valójában?
■ Az Eisenberg Sublime Tan krém strandra és tópartokhoz is kiváló, 30-as SPF értékkel és az alapos, de egészségesen barnulás garanciájával kínáljuk. Nyugodtan bízza rá magát a Trio-Molecular® Formulára.
■ Az Eisenberg Sublime Tan olaj testre és arcra is használható. 6-os SPF értékével megvédi önt napközben a mérsékeltebb napsugárzástól, este pedig csilloghat a bőre a nyári partikon...
■ Az Eisenberg Sublime Tan „after sun“ használatára napozás után lesz szüksége. Stabilizálja a színét és pótolja a bőr hidratáltságát.
Tehát melyik költözik be közülük a strandtáskájába?

eisenberg