Tökéletes barnulás egy pár perc alatt!

Ön is elkezd minden évben ilyenkor már azon gondolkodni, hogy hogyan lehetne a leggyorsabban lebarnulni? Természetesen több mód is van rá, de a legjobb megoldás szerintem az önbarnító készítmények használata. Először is nem káros az egészségre, ellentétben a szoláriummal vagy a napozással (a tavaszi napsütés a legveszélyesebb, mert a bőrünk még nincs felkészülve a napsugarakra és érzékenyebb). Másodszor nem vesz sok időt igénybe. Az önbarnító készítmények könnyen felvihetőek otthon a fürdőszobában és az eredmény sokkal természetesebb, mint a szoláriumos barnulás. Viszont fontos megfelelő önbarnító készítményeket választani és helyesen applikálni azokat.

St. Tropez önbarnulás

St. Tropez – több mint 50 tekintélyes elismerés

A St. Tropez márkát a leggyakrabban emlegetik az önbarnító termékekkel kapcsolatban. Ki ajánlja és ki használja ezeket a termékeket? Életmód magazinok szerkesztői, hírességek, professzionális stylistok és sminkesek. Ez az egyik leggyakrabban használt márka a divatbemutatókon, mert egy pár perc alatt képes tökéletes napbarnított bőrt létrehozni. A szakembereken kívül előszeretettel használják ezt a márkát az „egyszerű halandók“ is, mint amilyen Ön vagy én. Ezt az a tény is bizonyítja, hogy minden 15 másodpercben megvesznek egy St. Tropez terméket! Sőt, ez a márka az utóbbi két évben több mint 50 rangos beauty díjat, elismerést kebelezett be.

cz big st tropez ceny

A St. Tropez márka kínálatában megtalálható a teljes önbarnító ápolás, kezdve a peelinggel, mely előkészíti a bőrt az önbarnító készítményekre, az applikátorokon keresztül egészen az önbarnító krémekig, habokig és sprayekig. Kiválaszthatja a barnaság intenzitását, megtalálhatja a megfelelő készítményt, akár az enyhe bronz árnyalat vagy az intenzívebb barna bőr tetszik is Önnek. Nagyon fontos betartani az applikálás helyes folyamatát ahhoz, hogy egységes legyen a bőr tónusa foltok nélkül, és hogy sokáig tartós maradjon a hatás.

Helyes alkalmazás:

1. 24 órával a használat előtt jó peelinget applikálni, majd hidratálni a bőrt.

2. Közvetlenül az applikálás előtt a bőrének tökéletesen tisztának és száraznak kellene lennie.

3. Alkalmazzon valamilyen hidratáló testápoló tejet vagy krémet a könyök, térd, boka, talp és más szárazabb helyekre, hogy elkerüljük az önbarnító krém túlzott beszívódását.

4. Nyomja ki a St. Tropez önbarnító habot a kesztyűre, kenje szét a kesztyűn, majd körkörös mozdulatokkal tökéletesen dörzsölje bele a bőrbe. Mennyi habot használjon? A kézre két adagolónyit a lábra pedig négyet.

5. Várja meg míg beszívódik a hab, csak utána öltözzön fel. A következő négy órában kerülje az izzadást és a bőr benedvesítését.

6. Az intenzívebb barnaságért ismételje meg a folyamatot hetente többször.

 

Eszter