TIPPEK KARÁCSONYRA: Top 5 Hi-Tech specialitás

hu blog tip

Igen, nemsokára itt a karácsony. Ha őszülés nélkül szeretné megúszni az ajándékozást, nézze meg ajándéktippjeinket, melyek nagyon jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt (az Öné alatt is). Olyan Hi-Tech specialitásokkal és profi kozmetikumokkal várjuk, melyeknek a szépség szó szerint a „munkaköri leírásuk” részét képezi! 

Arctisztítás, epilálás és tonizálás egyetlen készülékkel

A Braun FaceSpa Pro 912 egy 3 az 1-ben arcápoló rendszer, amivel kímélően depilálhatja, rendszeresen tisztíthatja és tonizálhatja az arcát. Hogyan? Ahhoz, hogy otthon a fürdőszobájában élvezhesse a professzionális arcápolást, csak fel kell helyeznie a készülékre a megfelelő fejet. Azoknak, akinek nincs idejük kozmetikushoz járni, akiknek még jobb arctisztításra van szükségük, és akik nagyobb hatékonysággal szeretnék kedvenc kozmetikai termékeiket használni, a lehető legnagyszerűbb ajándék. Ugyanis a kozmetikumok Braun FaceSpa Pro 912 készülékkel történő alkalmazásával sokkal jobb eredmény érhető el!

90 másodperc alatt bőrfiatalítás

Az arcpakolások kedvelőinek, az elfoglalt hölgyeknek és a modern technika iránt rajongóknak itt a FOREO UFO.  Egy futurisztikus kozmetikai specialitás, mellyel speciális arcpakolásokat vihet fel az arcára 90 másodperc alatt! Hét különféle típusú arcpakolás és számtalan program kapható, melyeket okostelefonján keresztül is elérhet, és áttekintést kaphat a kozmetikai procedúrákról. Ráadásul a FOREO UFO hő- és krioterápiát is alkalmaz, amit T-sonik pulzálással és szélessávú RGB LED fényterápiával is összekapcsol, így hihetetlenül megsokszorozza az arcpakolások hatását. Tökéletes és isteni, nézze meg az ismertetőt!  

all kolaz with hairplus

Káprázatosan hosszú szempillák

A sűrű szempillákkal keretezett lenyűgöző tekintet a nők egyik legerősebb fegyvere. Ám mi van akkor, ha Önnek vagy barátnőjének azt a természet nem adta meg? A megoldást ilyen esetben az FacEvolution Hairplus aktiváló szempilla szérum jelenti. Egyszerűen szuper! 

Energiát az ernyedt arcbőrnek

Az  Institut Esthederm Cellular Water  egy kisimító hatású, energizáló nappali és éjszakai krém. Azok számára javasoljuk, akik szeretnék megállítani az időt és megőrizni a mindig sima és energiával teli arcbőrüket. Amennyiben a Jézuska egy kicsit bőkezűbb szeretne lenni, a krémhez energizáló hidratáló arcpermetet, hidratáló arcápoló gélt vagy akár arcápoló eszenciát is mellékelhet. A hatás titka az úgynevezett sejtvízben rejlik, ami valóban az arcbőr sejtjeiben indítja be a regeneráló folyamatokat! Egyszóval, professzionális kozmetikum.

A tökéletesen fehér fogakért

A fogak szépségét a Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 oldaláról is megbeszélheti a Jézuskával! Az elegáns töltőpohárral rendelkező szónikus fogkefe ugyanis mindenkinek megváltoztatja a fogápoláshoz való hozzáállását. A sörték gyors vibrálása gondoskodik a valóban alapos tisztításról, a fogkefe ápolja (nem irritálja) a fogínyt, és segíti a fogfehérítést is. A fogorvosi ellenőrzések egyszeriben kellemes és rövid társasági látogatásokká válnak!