Tippek a Vízöntő jegyében születettek számára

vízöntő

A Vízöntő a levegő elem hatása alatt álló tizenegyedik csillagjegy. Alaptulajdonsága, hogy igényli a szabadságot és a függetlenséget. Ezek a Vízöntő számára mindennél fontosabbak. A jegy szülöttei teljesen egyedi módon állnak az élethez. Ezért a hagyományokat és az általános szokásokat is képesek valami teljesen újra cserélni. Így hát nem meglepő a modern technológiával való pozitív kapcsolatuk sem. Erős oldalukhoz tartozik még a kreativitás és a barátságosság is.

A Vízöntőknek az utasítások és törvények tiszteletben tartása iránti hajlandóságukon kellene dolgozniuk. Olyannyira nem tűrik a korlátokat, hogy akár ok nélkül is lázadókká válhatnak. A Vízöntők másokkal szemben általában nagyon toleránsak. Erős személyes szabadságvágyuk miatt azonban néha előfordul, hogy a környezetükre fordított figyelmük jelentősen csökken.

Ha jobbá szeretne válni, használja ki a különböző energiák hatását. A viselőjéhez illő parfüm is energiát hordoz. Amennyiben csillagjegyének megfelelő parfümöt választ, annak illata és energiája képes támogatni az Ön jó tulajdonságait. Ráadásul segíthetenek jobban kezelni a mélyben szunnyadó problémákat is.

Parfüm tippek Vízöntő jegyében született hölgyek számára

Amennyiben a Vízöntő hölgyek formalitásoktól és megtervezettségtől mentes szabad életre vágynak, ebben számíthatnak a La vie Est Belle E‘clat parfüm „összjátékára”. Támogatja a spontán életstílust. A nő, aki ezt a parfümöt viseli, szabadon átengedheti magát az életnek.

A parfüm, mely titokzatosságot hoz az életébe, mégis megőrzi személyiségét és szabadságát, nem más, mint a Calvin Klein Obssesed for Her. Ennek a parfümnek az illata mindig energiával tölti majd fel, amikor önre tör a fáradság. Mindezt úgy, hogy megőrzi a nyugalmát és a kényelmét. Az elismert Calvin Klein világmárka a parfümök kiváló minőségére is garanciát jelent.

parfümök vizöntőknek

Parfüm tippek Vízöntő jegyében született férfiak számára

Minden Vízöntő olyan életre vágyik, melyben nincsenek semmilyen korlátozások, és ami elegendő mozgásteret biztosít számára. A Hugo Boss The Scent Intense pontosan ilyen. A parfüm a szenvedély és a vágy kombinációját is kínálja, azonban azt, hogy kihasználják-e az életnek ezt az erős „mozgatórugóját“, teljes mértékben a férfiakra hagyja. Elsősorban estére és különleges alkalmakra való.

Nehezen találhatunk jobb szimbólumot a függetlenségre és egy kis lázadásra, mint amilyet az Armani Stronger With You parfüm kínál. Ezzel a parfümmel nem fél majd szembenézni az új kihívásokkal és a régi nem működő dolgokat - mindenkivel ellentétben - maga mögött hagyhatja. A parfüm illata az ösztönös megérzését, az érzékeit és az eleganciáját is támogatja. Eszenciája a kardamom, rózsaszín bors és az ibolyalevelek elegyét kombinálja.

parfümök vizöntőknek

Kedves Vízöntő! Melyik parfüm ragadta meg legjobban a képzeletét?