Tippek a Szűz jegyében születettek számára

parfüm

A Szűz a Föld elem hatása alatt álló hatodik állatövi jegy. Elsősorban ennek köszönhető, hogy az ebben született emberek nagyon jól kiismerik magukat a praktikus dolgokban. Szorgalmasak, és elemzőképességükre minden helyzetben támaszkodhatnak. Szakmai és magán területen egyaránt helytállnak. Fokozott rendszeretetük is innen ered. A Szüzek leginkább észérvek alapján cselekszenek.

znameni Panny 2

Azonban nekik is megvannak a gyengéik. Ha egy Szűz nem képes kezelni a részletek iránti fokozott érzékenységét, könnyen szélsőségesen aprólékossá válhat. Ezt a viselkedést azonban a környezete nem nagyon szereti. Az ilyen egyén nem ismeri fel azt, hogy mi az igazán fontos, és mi az, amivel nem érdemes foglalkozni. A Szűz másik alapvető problémája az önbizalom hiánya lehet.

Ebből egyértelműen következik, hogy a Szűznek oda kell figyelnie a csillagjegyéből adódó pozitív oldalainak fejlesztésére. Emellett természetesen tudatosítania kell a problémás tulajdonságait, meg kell tanulnia kezelni és elengedni azokat. Ebben számos módszer és eszköz segíti, így a megfelelő parfüm használata. Az illatban ugyanis a viselőjét támogató energia rejtőzik.

Parfüm tippek a Szűz jegyében született hölgyek számára

A legtöbb Szűz jegyben született nő a részletek iránti fokozott érzékkel van megáldva, ami egyfajta igényességgel társul. Ha magabiztos, a Burberry Body parfüm pont az ilyen igényes hölgyeknek való. Ez egy minden alkalomra megfelelő illat. Azaz nem csupán napközben, de esti társasági rendezvényeken is viselhető. Bizonyára nem véletlen, hogy a brit királyi család nagyon kedveli a Burberry márkát. 

znameni Panny 3

Ha viszont kisebb az önbizalma, és ezért néha egy kis bizonytalanság „emészti“, javasoljuk, hogy próbálja ki a Hugo Boss Deep Red parfümöt. Illateszenciája örömmel és optimizmussal tölti el. Ezek a tulajdonságok összecsengnek a parfüm másik tulajdonságával, a minden nő önbizalmát erősítő képességével. Eszenciájának köszönhetően érzéki élményekben sem lesz hiánya. Az illat fekete ribizlit, fréziát, körtét, vérnarancsot, vaníliát és gyömbért tartalmaz.

Parfüm tippek a Szűz jegyében született férfiak számára

Amint már említettük, a Szűz állatövi jegy a Föld elem hatása alatt áll. Ezért a Calvin Klein CK Be uniszex parfüm „jól jöhet” önnek. Már az üvegcséje fekete és elegáns kivitele is a Föld elemmel való kapcsolatára utal. Mindenen a fás illat uralkodik, melynek eszenciája eredeti és rendkívül kellemes. A parfüm nagy előnye, hogy igen tartós. Ez az egyéniségét támogató illat meghosszabbítja a fiatalság érzetét.

znameni Panny 4

A Szűz jegy valamennyi szülöttjének jót tesz, ha néha átéli a teljes relaxáció, a szenvedély, és a féktelen energia pillanatait. Ehhez az Antonio Banderas Blue Seduction parfüm is hozzásegítheti. A spanyol színész számos filmben játssza a sikeres nőcsábász szerepét. Ezért nem meglepő, hogy a parfüm eszenciája a szexepilt és a férfiasságot támogatja. Az illatot fekete ribizli, görögdinnye, menta, szerecsendió, ámbra, fa, kapucsínó és zöld alma alkotja.