Tippek a Nyilas jegyében születettek számára

nyilas jegy

A Nyilas a Tűz elem hatása alatt álló kilencedik állatövi jegy. A Nyilasok büszkék lehetnek egyenes jellemükre, melyből nem hiányzik a lelkesedés és az optimizmus sem. Tüzes természetük rengeteg tevékenységet igényel, és ezek akár kalandokra is irányulhatnak. A Nyilasok gyakran külföldön keresik a kalandot, így lehetőségük nyílik más kultúrák és különböző érdekes nézetek megismerésére. Ehhez a jegyhez nem csak a tanulás, de a filozófia és a vallás is közel áll. Rendkívül fontosak számára az eszmék, melyek ezen jegy szülöttét számtalan tevékenységre ösztönzik.

A Nyilasok életét néha komplikálhatja a már említett egyenesség, melynek megvannak az árnyoldalai. Ezek közé tartozik a hirtelenség és az azzal járó tapintatlanság. Van mit dolgozniuk azon, hogy szerényebbek legyenek és azon is, hogy betartsák ígéreteiket. Lelkesedésük mellé egy kicsit nagyobb kitartás sem ártana.

Bizonyára senkit nem lep meg, hogy a Nyilasoknak is tanácsos lenne pozitív tulajdonságaik és képességeik erősítésén fáradozniuk. Ugyanakkor tudatosítaniuk kell, hogy mely gyengeségeiket érdemes erősíteniük és hogyan tudnak azokkal a lehető legjobban egyenesbe jönni. Különböző módon érhető el ez a cél. A sok lehetőség közül az egyik az ideális parfüm kiválasztása. Az illatokban ugyanis olyan energiák rejtőznek, melyek segítségére lehetnek viselőjüknek.

Parfüm tippek a Nyilas jegyében született hölgyek számára

Minden Nyilas hölgy vele született eleganciával bír, és ezt az eleganciát a DKNY Women Energizing 2011 parfüm képes még jobban felerősíteni. Ezen kívül ez az illat játékosságot, eleganciát és luxust is kínál. Ez a női parfüm ráadásul nem csak egész napon át viselhető, de az esti társasági eseményekhez is illik. Eszenciáját virágos jegyek ölelik körül.

nyilas nők

Az Acqua di Gioia parfüm azt a belső egyensúlyt kínálja, melyre a Nyilasoknak oly nagy szükségük van, és ami képes a jegy tüzes elemét kiegyensúlyozni. Az illatnak az a tulajdonsága is nagyon fontos, hogy támogatja a relaxálást és a pihenést. Az eszencia ugyanakkor tele van üdeséggel, tisztasággal és szépséggel. Frissességét a mentalevéltől és a citromtól kapja. A citrusos jegyek lassan virágos szívbe váltva bontakoznak ki, melyben jól kivehető a jázmin, bazsarózsa és a vörös bors illata.

Parfüm tippek a Nyilas jegyében született férfiak számára

Versace Eros parfümöt a győztesek illatának tartják. Minden férfi győztes akar lenni, akinek az ereiben ez a tüzes energia csörgedezik. Ez az illat támogatja a vadságot és harcosságot, ugyanakkor nem hiányzik belőle bizonyos fokú lezserség sem. Az eszenciában megtalálható például a borsmenta, az alma, a szuggesztív germánium és a cédrus is. A parfüm napközben és esti rendezvényeken egyaránt viselhető.

nyilas férfi

Ha egy Nyilas igazi úriemberré szeretne válni, néha fékezze meg az őszinteség energiáit. Ebben nagy segítségére lehet az Armani Code Profumo parfüm. Általa az ebben a jegyben született férfiből teljesen természetesen aktív gentleman válhat. Az illat ezen kívül életörömre hangol, ami egy olyan attribútum, mely a Nyilasoknak születésüktől kezdve sajátja.

A Nyilasok és mások egészségét is szolgáló válogatott tanácsok

Óvakodjon a Naptól

Mivel a Nyilasok imádják az utazást és a távoli országok felfedezését, nagyon figyeljenek oda a napsugárzás okozta leégésre, mégpedig függetlenül attól, hogy a hóborította hegyekben tartózkodnak vagy egzotikus tengerparti utazáson vannak éppen. Ezért javasolt számukra a minőségi fényvédő készítmények használata. Ezekkel azonban nem ér véget az ápolás. A napozás utáni készítmények alkalmazása legalább ennyire fontos, mégis nagyon sokan megfeledkeznek róluk. Viszont pont ezek a készítmények képesek megnyugtatni az irritált bőrt és csökkenti a bőrpírt.

A megfelelő étkezés is segítség lehet. Bár az étkezés nem nyújt védelmet a leégés ellen, de hozzájárul a bőr egészségéhez és annak UV sugárzás okozta károsodást követő regenerálódásához. A legfontosabb élelmiszer összetevő a béta-karotin, ami például a sárgarépában és paradicsomban is megtalálható. A bennük lévő antioxidánsok miatt alapvető fontosságú a gyümölcsök és más zöldségek fogyasztása is.

Fontos a relaxálás.

A Nyilasok a lelkesedésük miatt gyakran megfeledkeznek a pihenésről. Ugyanakkor a relaxáció fontos számukra, mivel segít visszanyerni a felhasznált energiájukat. A Nyilas jegy központi idegrendszere érzékeny, így néha annak is pihenésre van szüksége. Minden Nyilas lehetőleg találjon magának valamit, ami szó szerint „kikapcsolja“ a gondolatait és a testét. Manapság valóban sok lehetőség létezik erre. Mi lenne, ha egy nehéz munkanap után meggyújtana egy Luminum Candle sorozatba tartózó gyertyát?