The Bluebeards Revenge - visszatértünk a hagyományokhoz a borotválkozás terén - most a kolléga tesztelte a termékeket

Amikor hozzám kerültek a The Bluebeards Revenge brit márka termékei, már a kivitelezésüktől is annyira el voltam ragadtatva, hogy azonnal tudtam – ajánlást fogok írni róluk. De mégis mihez tudok kezdeni férfiaknak szóló, borotválkozáshoz való luxustermékekkel? Szerencsére az egyik kedves kollégám szívesen kipróbálta és remek ajánlást írt róluk. Miért is ne említhetnénk meg néha valami érdekeset a férfiak kedvéért is? Tehát, hogy is látod ezt, Áron???

The Bluebeards Revenge

A klasszikus férfi borotválkozás már egy ideje a reneszánszát éli. Már nem érjük be az általános villanyborotvával és a borotválkozó hab se mindegy, normális vagy érzékeny bőrre van-e. Nem utolsósorban, napjainkban a bajusz minden formája divatban van – a kecskeszakálltól kezdve a szakállig – ezért nincs is min csodálkozni. Ráadásul az effajta szakállakkal minden nap foglalkozni kell, így már a férfiak is tudatosították - minőségi termékek használata a legalkalmasabb. Nemrég a kezembe került két termékminta – egy borotválkozó krém és egy borotválkozás utáni balzsam -, egy számomra még ismeretlen The Bluebeards Revenge márkától. Az örömöm megduplázódott, mikor megtudtam, hogy angol márkáról van szó – mivel köztudott, hogy a legjobb borotválkozási termékek a Brit-szigetekről származnak.

A gyártó vallja:

Luxus borotválkozó krémekről van szó, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy biztosítsák a legselymesebb borotvált érzést és megvédje a bőrt a kiütések és viszketés elől, amelyet a borotválkozás oly gyakran okozhat.

Prémium termékeket hozunk létre, melyek parabén-mentesek, ellenben tartalmaznak szabadalmaztatott Decelerine-t is, ami köztudottan lassítja a szőrzet növekedését, ritkában kell borotválkozni és ezzel megújul a bőr regeneráló képessége. Egy 100 ml-es csomagolás kitart egészen 2-3 hónapig.

 

Mi lett a termék próbájának  végeredménye?

The Bluebeards Revenge The Ultimate Shaving Cream

Mivel egy olyan borotválkozó krémről van szó, amit borotválkozó ecsettel kellene felvinni, kíváncsi voltam, mi történik akkor, ha ecset hiányában vagyunk. Kellemesen csalódtam. A termék állaga tömörebb, mint a haboké, nagyszerűen szét lehet kenni az arcon és egyenletes réteget képez a bőrön, ezért kevés is elegendő belőle. Továbbá az érdekelt még, a tömörebb állagnak köszönhetően nem tömítődnek-e majd el a klasszikus villanyborotva pengéi, de kipróbálása után azt tapasztaltam, hogy még a legegyszerűbb borotva esetében sem következett ez be. A legnagyobb meglepetést talán az okozta, hogy nagyszerűen meglágyította a szakállamat. Elég kemény szőrszálaim vannak, ezért néha kétszer is borotválkoznom kell, de ezzel a krémmel elsőre elértem a selymes bőrhatást. Tehát fantasztikus, ajánlom mindenkinek.

The Bluebeards Revenge The Ultimate Post Shave Balm

Őszintén szólva nem vagyok nagy rajongója a borotválkozás utáni balzsamoknak, mert nem vagyok túlságosan elragadtatva az illatuktól és általában irritálják a bőrt ahelyett, hogy megnyugtatnák. De ugyancsak kellemesen csalódtam. Géles állagának köszönhetően ez a balzsam kellemesen ( és nem túl agresszívan) hűsít és megnyugtatja a bőrt, amellett nagyon könnyed, szinte észrevehetetlen illata van. Ha ahhoz van szokva, hogy borotválkozás után kölnit használ, ez esetben probléma nélkül megteheti ezt.

Ahogy azt a gyártó is vallja, kozmetikumaik igazi férfiak számára lettek megalkotva, így hát amennyiben erre törekszik, biztosan nem fog majd mellé. Befejezésként, még egy pozitív információ a történet végére - egyik The Bluebeards Revenge terméket sem tesztelték állatokon.

 

Áron az Notino.hu-tól