TERMÉKTESZT: Orlane luxus kozmetika - segítség a fáradt bőrnek

Már elkezdődött a tavasz, és meg szeretném mutatni Önöknek, hogy milyen kozmetikát fedeztem fel az idén tavasszal. A párizsi Orlane kozmetikai márkáról beszélek, mely kivételesen fényűző arcápoló termékeket gyárt. A kozmetikai ipar egyfajta „haute-couture“ –ja.

Orlane luxus kozmetika

A márkát már 1947 –ben megalapították, és ahogy az lenni szokott, a legújabb tudományos ismereteket és felfedezéseket kapcsolja össze. Ezt csinálja (vagy legalább garantálja) a kozmetikai márkák túlnyomó többsége. De az Orlane márkának ez valóban sikerült.

Az első öregedés elleni krém

Azt, hogy az Orlane márka valóban forradalmi bizonyítja az a tény, hogy 1968 –ban piacra dobta az első érett bőrre készült krémet, mely aktív összetevőket tartalmazott az öregedés ellen. Creme 21 elnevezést kapta, és a világ legdrágább kréme volt abban az időben (190 frankba került).

orlane creme b21

A folyamatosan tökéletesített Bio-energikus B21 komplexet ma már az Orlane márka minden öregedés ellen készült sorozata tartalmazza. Egy növényi eredetű komplexről van szó, mely mindent megad a sejteknek ahhoz, hogy úgy működhessenek mint a fiatal bőr sejtjei. Energiát ad a bőrnek, melyre a természetes folyamatok működéséhez van szüksége. A márka ezt „a bőr átnevelésének“ nevezi. A bőrsejtek önmegújító potenciálját használja ki.

Ez a komplex teljesen tökéletessé 2014 –ben vált az Orlane B21Extraordinaiere újdonságban. Először fordult elő, hogy ez az exkluzív formula újraindítja a bőrsejteket. Célba vesz minden olyan tényezőt, mely kellemetlen változást idéz elő a bőrsejtekben és visszaforgatja az időt. Így a sejtek ugyanolyan energikusak és működőképesek, mint ahogy fiatal korukban voltak.

Nekem két terméket volt alkalmam kipróbálni az Orlane márkától, mégpedig az Absolute Skin Recovery Program sorozatból, mely nem kizárólag az érett bőrre készült, hanem bármilyen korosztály és bármilyen bőrtípus használhatja, aki küzd a fáradt bőr problémájával. Szerintem éppen a fáradtság, a szürkés bőr tartozik manapság a leggyakoribb gondok közé, és ennek kezelésére nem fordítunk elegendő időt.

Biztos Ön is ismeri – kevés alvás, nincs időnk a pihenésre és a megfelelő bőrápolásra. Viszont rengeteg stressz és nem éppen megfelelő életstílus. Persze ez jobban látható a bőrünkön, mint más problémák. A bőrből eltűnnek a vitaminok és a tápanyagok, aminek következtében szürkés, matt lesz, elveszti a rugalmasságát, megjelennek a pattanások, kitágulnak a pórusok és gyorsabban öregedik. Az Absolute Skin Recovery Program úgy hat, mintha infúziót adna a bőrének!

Orlane Absolute Skin Recovery Program krém

A krém csomagolásáról nem fogok sokat írni, mert az, hogy kivételesen fényűző, az ennél a márkánál magától értetődő. Ami viszont meglepetést okozott már az első applikálásnál, az a krém konzisztenciája volt. Első látásra a krém aránylag sűrű, még akkor is úgy tűnik, mikor kiemeljük a tégelyből. Viszont amikor masszírozzuk az arcunkra, már érezhető, hogy hihetetlenül gyengéd és könnyű. Nagyszerűen beszívja a bőr (talán egy másodpercen belül), miközben érezhető, hogy intenzíven táplálja a bőrt. Általában nem hiszek ebben, de itt valóban érezhető volt a hatása már az első használatot követően. Pontosabban, már két perc múlva. Élénk, rózsaszínes, egységes tónusú volt a bőr, valamint kivételesen finom és érintésre is tökéletesen sima. Ilyen változást még egyetlen krémnél sem éreztem.

Gyönyörű puha és élénk bőrrel ébredtem reggel is. A krémet reggel ismét használtam és azt tapasztaltam, hogy nagyszerűen megfelel az alapozó alá is. Elég belőle egy kevés, az alapozót azonnal felviheti rá (egy percet sem kell várnia) és szépen egybeolvad a krémmel. Természetesnek hat és tartós.

Egy heti rendszeres használat után még látványosabb a hatása – az arcom élettel teli egész napon át még alapozó nélkül is, finom, eltűntek a kitágult pórusok és a sötét karikák a szemem alól. Véleményem szerint ez a krém valóban kivételesen hatásos a fáradt bőrre, számomra egyenesen felér egy kozmetikai csodával.

Orlane Absolute Skin Recovery Program szérum

Valószínűleg az én bőröm még nem túlzottan fáradt, hisz nekem tökéletesen megfelel a krém és teljesen elégedett vagyok vele. Ezért ezt a szérumot csak különleges alkalmakkor veszem elő, mikor valóban fontos, hogy frissnek, kipihentnek és fiatalabbnak nézzek ki 

Az Orlane Absolute Skin Recovery Program képes arra, hogy az applikálás után azonnal élénkké teszi a bőrt. Kisimítja a felszínét, feszessé teszi (úgy tűnt, hogy az apró mimikai ráncok is kisebbek lettek), egységes tónusú lesz és összehúzza a pórusokat úgy, mintha radírt használt volna.

Amennyiben alapozót is szeretne használni (ami nem szükséges, hisz maga a szérum is széppé teszi a bőrt), akkor kénytelen lesz krémet is applikálni, mert a szérum nem olvad egybe az alapozóval.

Nyugodtan használható az egyik vagy a másik krém önállóan, de amennyiben maximális hatást szeretne elérni, akkor használja együtt, valamint néha kiegészítheti még az Orlane Absolute Skin Recovery Program arcmaszkjával, mely szintén a fáradt bőrre készült.

skin recovery orlane paris

Eszter