TERMÉKTESZT: NIVEA - a hagyomány a minőség garanciája?

Kevés olyan márka van, amely több mint 100 éves múlttal rendelkezik, valamint azzal, hogy ismerik valóban az egész világon. Igen, éppen ebben a hónapban gratulálhatunk a német NIVEA márka 104. születésnapjához. Tudja, hogy mit jelent a NIVEA elnevezés? A nix (hó) és a nivis (havas) szavakból ered, mert éppen ilyen színű volt az 1911 –ben megjelent NIVEA márka első krémje. Miért éppen a NIVEA márkát ismeri az egész világ? Azért, mert a kínálatában mindenki talál megfelelőt, valamint minden időjárási viszonyhoz vannak termékei. Meg szeretné védeni bőrét a hótól és a széltől az osztrák hegyekben vagy éppen az ausztráliai naptól, a NIVEA nem okoz csalódást. Gondolom az már nem is meglepő, hogy a NIVEA márka termékei között megtalálhatjuk a férfiaknak készült NIVEA MEN sorozatot, melyben izzadsággátlók, samponok, krémek és hajápoló styling készítményeket is fellelhetünk. Lehetőségem nyílt 5 termék kipróbálására ebből a sorozatból, hát nézzük, hogy mi a véleményem róluk.

Nivea

 

NIVEA MEN univerzális arc-, kéz- és testkrém

Még mindig vannak olyan férfiak, akik nem szívesen használnak krémeket. Éppen ezen szeretne a NIVEA változtatni ezzel a krémmel és sikerül is neki. Nem nagyon parfümözött, kellemesen friss férfi illatú, így a használata nem zavaró. Jól kenhető a géles konzisztenciájának köszönhetően, könnyen beszívja a bőr és utána nem ragadós. Miért jó krémet használni a férfiaknak? Hát azért, mert Önnél lehet a műhelyben, és kézmosás után bármikor bekenheti a kezét vagy esetleg az edzőteremben is használhatja zuhanyozás után. Különböző kiszerelésekben kapható, melyek nagyon praktikusak, valamint az is említést érdemel, hogy ezt az egy krémet használhatja az arcára, kezére vagy akár az egész testére is.

Amennyiben már használ krémet, és szeretne valami többet, akkor talán éppen a következő két krém valamelyike lehet a megfelelő.

NIVEA MEN New Energy Q10

Egy finom és kellemes parfümözött zseléről van szó, mely napközben megfelelően hidratálja és energiával tölti fel a bőrét. Alkalmam volt a nyár legmelegebb napjain használni, és mivel kellemesen hűsít, így maximálisan meg voltam elégedve vele. A kreatin és a mentolon kívül Q10 koenzimet is tartalmaz, mely fontos szerepet játszik a sejtanyagcserében, ami hatással van a bőröregedés folyamatára. Éppen a NIVEA márka volt az, aki elsőként használta ezt a koenzimet a krémjeiben.

NIVEA MEN Active Age

Már elmúlt harminc, fáradtnak érzi a bőrét, kezdenek megjelenni az első ráncok és Ön egy olyan krémet keres, mely univerzálisan hat? Akkor ezzel nem nyúl félre! Kreatint és koffeint tartalmaz, valamint hat különféle hatással bír: csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt, hidratál, erősíti a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a kiszáradástól és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. Ugyanúgy mind minden krémnek ebből a sorozatból, csak nagyon enyhe, kellemes illata van, és amit nagyra értékeltem az az volt, hogy nem hagy zsíros réteget a bőrön, így használat után az nem fénylik.

NIVEA MEN Nivea Power korpásodás elleni sampon

Már hosszú évek óta küzdök a korpás haj problémájával, így mindig örülök, ha egy erre való készítményt próbálhatok ki, mert még mindig nem sikerült teljesen megszabadulnom a korpától. Ez a sampon tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Nem volt korpás a hajam, és annak is nagyon örültem, hogy ilyen hatásos korpásodás elleni sampont valóban jó áron szerezhettem be!

NIVEA MEN Silver Protect

A tusfürdők már elengedhetetlen részét képezik a fürdőszobában lévő tisztálkodási szereknek, és általában csak az illatuk alapján választjuk ki a megfelelőt, vagy esetleg a bőrtípusunk szerint. Várhatunk tőlük többet, mint hogy eltávolítják a szennyeződéséket a bőrünkről? Hát ez például ezüst ionokat tartalmaz, mely hasonlóképpen hat, mint az izzadsággátlók, valamint praktikus, hisz samponként is használható.

Zoltán